Άρχισαν τα… όργανα: Σ’ αγαπάω μ’ ακούς, σ’ αγαπάω σου λέω, είμαι μόνος μ’ ακούς, σ’ έχω ανάγκη, πεθαίνω

Πάνε 30 χρόνια και πλέον πίσω που ο Γιώργος Σαλαμπάσης έγινε μεγάλη φίρμα τραγουδώντας το άσμα «Σ’ αγαπάω μ’ ακούς». Σήμερα, τα όργανα στο Ληξούρι ξεκίνησαν και ο Βαγγέλης Θεοφιλάτος ακούει προεκλογικά καλέσματα που λένε ότι τον… αγαπούν.
Ο πρώην Αντιδήμαρχος Παλλικής είναι έτοιμος να επανέλθει στην πολιτική ζωή του τόπου και έχει ήδη πέσει με τα μούτρα γράφοντας τους στίχους της νέας του ποιητικής συλλογής, που θα έχει έντονο προεκλογικό χρώμα. Εδώ και μια εβδομάδα δέχεται πιέσεις από τρεις τουλάχιστον συνδυασμούς για να είναι υποψήφιος στον νέο Δήμο Ληξουρίου, ωστόσο κάνει πως δεν ακούει ακόμη, προκειμένου να λάβει την σωστή κατ΄αυτόν απόφαση. Ο Βαγγέλης Θεοφιλάτος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με όλους, έχει τσακωθεί στο παρελθόν με όλους και δεν ξέρει ποιον ν΄αφήσει και με ποιον να πάει. Με τον συμμαθητή του και καλο του φίλο, Διονύση Αραβαντινό, που ήταν παρέα υποψήφιοι το 2014 στον συνδυασμό του Θεόφιλου Μιχαλάτου; Στον συνδυασμό του Γιώργου Κατσιβέλη, που ήταν παρέα υποψήφιοι το 2010 με τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Παρίση ή με τον συνδυασμό του Βασίλη Ρουχωτά, που μπορεί να έχουν ανταλλάξει βαριά λόγια, αλλά ήταν μαζί υποψήφιοι τόσο το 2006 όσο και το 2010; Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν που θα πάει η βάρκα. Προς το παρόν ο Βαγγέλης Θεοφιλάτος ακούει Σαλαμπάση και… γράφει ποιήματα.

Κλαίνε τα μάτια μου
κι είναι τα βράδια μου
φωτιά που με καίνε.
Πιοτό στο ποτήρι μου,
και τα δυο χείλη μου
φωνάζουν και λένε:

Σ’ αγαπάω, μ’ ακούς,
σ’ αγαπάω, μ’ ακούς;
Σ’ αγαπάω σου λέω.
Είμαι μόνος, μ’ ακούς,
είμαι μόνος, μ’ ακούς;
Σ’ έχω ανάγκη, πεθαίνω.

Έχω στα στήθια μου,
μα την αλήθεια μου,
καρφί που πονάει.
Είσαι στη σκέψη μου
και κάθε λέξη μου
για σένα μιλάει.

Σ’ αγαπάω, μ’ ακούς,
σ’ αγαπάω, μ’ ακούς;
Σ’ αγαπάω σου λέω.
Είμαι μόνος, μ’ ακούς,
είμαι μόνος, μ’ ακούς;
Σ’ έχω ανάγκη, πεθαίνω.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed