Λευκός καπνός από τα Δαμουλιανάτα, ο δάσκαλος Βαγγέλης Θεοφιλάτος κατεβαίνει με το ψηφοδέλτιο του Διονύση Αραβαντινού

Ο κύβος ερρίφθη σήμερα το μεσημέρι και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου, Διονύσης Αραβαντινός, πήρε το πολυπόθητο οκ από τον φίλο του και συμμαθητή του, Βαγγέλη Θεοφιλάτο για να τον εντάξει στο ψηφοδέλτιό του.
Την τελευταία εβδομάδα ο κ. Θεοφιλάτος είχε γίνει μήλο της έριδος και από τους τέσσερις γνωστούς συνδυασμούς που κατέρχονται στις επικείμενες δημοτικές εκλογές στον νέο Δήμο Ληξουρίου. Οι αριστερές του καταβολές τον έκαναν κάποια στιγμή να κοιτάξει προς τον Δημήτρη Μαντζουράτο, ωστόσο την ίδια ώρα δεχόταν πίεση και από τον Βασίλη Ρουχωτά. Τελικά ο δάσκαλος προτίμησε να μην αλλάξει ρότα, σε σχέση με τις εκλογές του 2014 και να συμπορευτεί με τον Διονύση Αραβαντινό, σε ένα ψηφοδέλτιο που συνεχώς ενισχύεται. Λεπτομέρειες θα έχουμε μπορεί και τις επόμενες ώρες, σίγουρα τις επόμενες ημέρες

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed