Πάνω στον Βασίλη Ρουχωτά θα πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Ληξουρίου, εξαργύρωση προεκλογικών και μετεκλογικών γραμματίων;

Κάτι δεν πήγαινε καλά στην χθεσινή ανακοίνωση υποψηφιότητας του Βασίλη Ρουχωτά για Δήμαρχος Ληξουρίου, αφού τα… λιβάνια για την Βουλευτή και την Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς ήταν πέρα του δέοντος πολλά.
Ο μίτος της Αριάδνης όμως άρχισε να ξετυλίγεται στο ρεπορτάζ από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, αφού οι πληροφορίες που είχαμε βγαίνουν αληθινές. Ο ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς-Ιθάκης έχει καλέσει διευρυμένη Επιτροπή σήμερα το απόγευμα στο Ληξούρι, όπου ουσιαστικά θα ανακοινωθεί η ειλημμένη απόφαση το κυβερνών κόμμα να στηρίξει την υποψηφιότητα του Βασίλη Ρουχωτά. Θα στηριχτεί δηλαδή ένας νεοδημοκράτης και μάλιστα από τους πιο σκληρούς στο χώρο, την ώρα που ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία έχουν ανοικτό πόλεμο πανελλαδικά, αλλά και στην Κεφαλονιά. Μήπως αυτή η στήριξη έχει να κάνει με τις Περιφερειακές εκλογές και τη συμμετοχή του Σπύρου Παγώνη στο ψηφοδέλτιο του Θόδωρου Γαλιατσάτου; Μήπως αυτή η στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ έχει να κάνει με τις Εθνικές εκλογές και την εκ νέου υποψηφιότητα της Αφροδίτης Θεοπεφτάτου ως Βουλευτή στο νομό μας; Ο καιρός γαρ εγγύς…

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed