Θύμα άγριου ξυλοδαρμού στην ΕΡΤ έπεσε ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος, Νίκος Γιαννόπουλος, από συνάδελφό του

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε προχθές το μεσημέρι στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος του κρατικού καναλιού, Νίκος Γιαννόπουλος, όταν γρονθοκοπήθηκε άσχημα από συνάδελφό του.
Οι δύο συνάδελφοι, Άλκης Πασαλίδης και Νίκος Γιαννόπουλος κουβαλούσαν από το παρελθόν μια μεταξύ τους κόντρα, ωστόσο η κουβέντα που ξεκίνησε δεν φαινόταν ότι θα κατέληγε σε σοβαρό περιστατικό. Κάποια στιγμή όμως τα πράγματα ξέφυγαν από το… πείραγμα και τις απλές παρατηρήσεις και έφτασαν στις μπουνιές, αφού ο Άλκης Πασαλίδης, όπως λένε οι αυτόπτες μάρτυρες, άρχισε να χτυπά τον Νίκο Γιαννόπουλο με μπουνιές στο πρόσωπο. Ήταν τόση η μανία των χτυπημάτων, που ο Νίκος σωριάστηκε στο έδαφος και τα αίματα πλημμύρισαν τον δεύτερο όροφο του ραδιομεγάρου. Δεν κλήθηκε ασθενοφόρο και η αστυνομία ήρθε στο χώρο μετά επιμονή του αιμόφυρτου θύματος. Λίγο αργότερα ο Γιαννόπουλος πήρε τον δρόμο για το νοσοκομείο, όπου του έγιναν ράμματα σε όλο του σχεδόν το κρανίο και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι από θαύμα δεν τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι από τα γυαλιά που φορούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε μήνυση από το θύμα, ενώ ο Πασαλίδης εγκατέλειψε την ΕΡΤ αμέσως μετά το περιστατικό για να γλιτώσει την διαδικασία του αυτόφωρου. Η συνέχεια πάντως του επεισοδίου αυτού θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες. Σύμφωνα με εσωτερική πληροφόρηση μέσα από την ΕΡΤ αρκετοί είναι οι δημοσιογράφοι που δεν μιλά ο ένας στον άλλον, ενώ κατά το πρόσφατο παρελθόν έχουν ξαναγίνει επεισόδια μεταξύ τους, χωρίς όμως να φτάσουν σε έκταση και βία το προχθεσινό. Για τον Νίκο ενδιαφέρθηκαν αμέσως πολλοί συνάδελφοι, μόλις έμαθαν το περιστατικό, αλλά σε κάποιους άλλους δεν κάηκε καρφάκι. Μέσα από το ρεπορτάζ διαπιστώσαμε ότι επανειλημμένα ο Πασαλίδης είχε δημιουργήσει θέματα στον Γιαννόπουλο, με τον δεύτερο να έχει ενημερώσει τον προϊστάμενό του, Γιώργο Λυκουρόπουλο, αλλά και την διοίκηση της ΕΡΤ για το… μπούλινγκ που δεχόταν. Συνάδελφος και των δύο μας ανέφερε πως φοβόταν ο ίδιος για την σωματική ακεραιότητα του Γιαννόπουλου, αφού έβλεπε πως η κατάσταση μέρα με την ημέρα και μήνα με τον μήνα θα οδηγούσε σε άσχημα αποτελέσματα. Να ευχηθούμε περαστικά στον συμπατριώτη μας Νίκο Γιαννόπουλο και γρήγορα να αναρρώσει και να επανέλθει στα καθήκοντά του.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed