Ο Αντιδήμαρχος των… μεγάλων έργων πανηγυρίζει για το γήπεδο Αργοστολίου, που είχε βαλτώσει τέσσερα χρόνια

Θα μπορούσε να βγει και να ζητήσει τουλάχιστον μια συγνώμη ο Αντιδήμαρχος, Διονύσης Λυκούδης, για το γεγονός ότι η ανακατασκευή του γηπέδου Αργοστολίου καθυστέρησε τουλάχιστον τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί.
Αντί αυτού βγαίνει και πανηγυρίζει για το γεγονός ότι το έργο ολοκληρώνεται λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές του Μαΐου. Θα βγει λοιπόν στις ρούγες του Αργοστολίου ο κ. Λυκούδης και μέσα σε αυτά που θα λέει για να κερδίσει την ψήφο των πολιτών του Αργοστολίου θα αναφέρει και το μεγάλο έργο του γηπέδου. Θα του προτείναμε να ξεκινήσει τον προεκλογικό του αγώνα από τους ανθρώπους που αναγκάστηκαν να παρατήσουν ιστορικές ποδοσφαιρικές ομάδες της πόλης μας λόγω του γηπέδου (ΑΟΚΙ, Πάγκε, ΑΕΚ, Ολυμπιακό Κεφαλονιάς), από τους ποδοσφαιριστές που κυκλοφορούν κουτσοί από τους τραυματισμούς που υπέστησαν σε αυτό το γήπεδο και από τους γονείς εκείνους που στέρησαν από τα παιδιά τους το δικαίωμα της άθλησης. Να μην ξεχάσει ο κ. Λυκούδης να δώσει συγχαρητήρια στον κ. Κωνσταντάκη για τις… αλήθειες που μας έλεγε για το γήπεδο και φυσικά τον κ. Κουρκουμέλη που ορκιζόταν ότι την 1η Ιανουαρίου του 2017 θα γίνουν τα εγκαίνιά του. Ντροπή οι πανηγυρισμοί κύριε Αντιδήμαρχε, μια και δυο και τρεις φορές συγνώμη πρέπει να ζητήσεις από τον κόσμο του Αργοστολίου. Ελπίζουμε να μην κοπούν οι ευκάλυπτοι μπροστά από το γήπεδο και να γεμίσουμε και εκεί κοκοφοίνικες…

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed