Λίγο πριν ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του ο Μάκης Φόρτες, βρίσκεται σε… σκέψεις ο Αλέκος Καλαφάτης

Από ώρα σε ώρα και από στιγμή σε στιγμή οι δημότες του νέου Δήμου Αργοστολίου περιμένουν την μεγάλη ώρα. Ο Μάκης Φόρτες είναι έτοιμος να κάνει για μια ακόμη φορά περήφανα τα Κομποθεκράτα κατεβαίνοντας στις εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος.
Το ρεπορτάζ και οι πληροφορίες τρέχουν πιο γρήγορα και από την ταχύτητα του φωτός, με τον Μάκη Φόρτε να είναι έτοιμος να κάνει την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του. Χθες συναντήθηκε με την Βουλευτή του νομού μας, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου και ουσιαστικά πήρε το πράσινο φως για να προχωρήσει. Μέσα στην εβδομάδα θα έχει συνάντηση και με τα μέλη της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να καταρτίσουν από κοινού το είδος του προεκλογικού αγώνα που θα ακολουθήσουν. Ωστόσο, παραμένει ένα ακόμη… αγκάθι και αυτό ακούει στο όνομα Αλέκος Καλαφάτης. Ο πρώην υπουργός είχε δεσμευτεί ότι σε περίπτωση που ο κ. Φόρτες θα κατέβαινε ως υποψήφιος θα έβγαζε ανακοίνωση στήριξής του. Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει, αφού ο επί τρεις φορές Δήμαρχος Αργοστολίου έχει και επίσημα πλέον την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ από τη μία και από την άλλη αρκετά στελέχη που συμπαραστάθηκαν πολιτικά στον κ. Καλαφάτη διάλεξαν άλλους συνδυασμούς για να πολιτευτούν. Το ερώτημα είναι αν ο Αλέκος Καλαφάτης θα προχωρήσει σε αυτή την ανακοίνωση μετά τα γεγονότα των τελευταίων 15 ημερών.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed