Την Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να… μοστράρει το Μέγαρο στα εγκαίνια του γηπέδου Αργοστολίου

Πήραν φόρα οι Μεγαρίτες και δεν μαζεύονται με τίποτε. Σε τελευταίο στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες για τα εγκαίνια του εργοστασίου αφαλάτωσης την Παρασκευή, όπου θα γίνει και συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση.
Σε χθεσινή σύσκεψη στο Μαυσωλείο έπεσε η ιδέα από τον Άγγελο Κωνσταντάκη, που ήταν κάτι σαν παράπονο, να καλεστεί και στην δική του γιορτή, στα εγκαίνια του γηπέδου Αργοστολίου, ένας ακόμη καλλιτέχνης για συναυλία, αλλά και να κάνει την πρώτη μπαλιά στην σέντρα του γηπέδου. Η πρώτη ιδέα ήταν για τη Μαρινέλλα, αλλά γρήγορα ναυάγησε, αφού η γνωστή καλλιτέχνης έχει πρόβλημα με την υγεία της, άρα το «Άνοιξε Πέτρα» δεν θα το ακούσουμε. Η δεύτερη ιδέα ήταν για τον Βασίλη Τερλέγκα, αλλά και αυτή ναυάγησε, αφού ο καλλιτέχνης έχει περιοδεία στο εξωτερικό εκείνο το διάστημα, άρα ούτε το «Όταν θα παίρνω τις στροφές» θα ακούσουμε. Τότε ακούστηκε μια φωνή από το σκοτεινό δωμάτιο να λέει το όνομα της Ελένης Φουρέιρα. Αμέσως στους συμμετέχοντες έπεσε σιωπή για κάποια δευτερόλεπτα, αλλά στη συνέχεια όλοι συμφώνησαν ότι η πρώην μισή Κεφαλλονίτισσα θα είναι η καλύτερη επιλογή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άγγελος Κωνσταντάκης άρχισε ήδη τις επαφές και η Ελένη Φουρέιρα αναμένεται να καταπλήξει τα πλήθη στα εγκαίνια. Πάντως, αν κάτι δεν πάει καλά με την συγκεκριμένη καλλιτέχνιδα, ο Αλέκος Παρίσης έχει έτοιμη τη λύση, που δεν είναι άλλη από την Άννα Βίσση.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed