Η απόλυτη κατάντια της Δημοτικής Αρχής, μόνο ο Νίκος Παπαδάτος ήταν στη θέση του την προγραμματισμένη ώρα του Δ.Σ.

Έχει καταντήσει ανέκδοτο η προσέλευση των Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφίας την ακριβή ώρα έναρξης του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτή τη φορά ακόμη και ο συνεπέστατος, Άγγελος Μαρκέτος, καθυστέρησε να προσέλθει.
Για τις 18:30 ήταν προγραμματισμένη η ώρα έναρξης του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου, ωστόσο η φωτογραφία τραβηγμένη στις 18:32 δείχνει πολλά πράγματα και όπως λένε και οι Κινέζοι “μια φωτογραφία, 1000 λέξεις”. Η απόλυτη απαξίωση για τον κορυφαίο (ακόμη) θεσμό της Κεφαλονιάς, το Δημοτικό Συμβούλιο. Μόνο ο Νίκος Παπαδάτος ήταν στη θέση του και περίμενε υπομονετικά τους συναδέλφους του να έρθουν για να ξεκινήσει η συνεδρίαση. Ο κατά τα άλλα συνεπής, Άγγελος Μαρκέτος, καθυστέρησε και αυτός, ενώ ήταν απο τις λίγες φορές που καθυστέρησε και ο ίδιος ο πρόεδρος να έρθει στην ώρα του. Το Συμβούλιο ξεκίνησε μετά τις 19:00 και σε λιγότερο από δύο ώρες οι περισσότεροι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κυρίως της πλειοψηφίας, όπως και ο Δήμαρχος, έφυγαν από την αίθουσα. Εκλογές έρχονται, για ψήφους ψάχνουν. Όσο για την Κεφαλονιά και την λειτουργία του Δήμου: “Δεν βαριέσαι μωρέ, θα έρθουμε πάλι για να τα κάνουμε καλύτερα”.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed