Σταθερή η ανάκαμψη από τη ρωσική αγορά

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε με περίπτερο εντός του χώρου του ΕΟΤ στην έκθεση “MIT 2019”, που πραγματοποιήθηκε από 12 έως 14 Μαρτίου στην Μόσχα.
Τα μηνύματα για τα Ιόνια Νησιά, δείχνουν και για το 2019 σταθερή άνοδο, ιδίως για την Κέρκυρα, ενώ ενδιαφέρον εκδηλώνεται και από όμορα Κράτη, όπως της Δημοκρατίας της Mordovia, κάτι που μας εξέφρασε η οικεία Υφυπουργός Τουρισμού κ. Marina Zhulina, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μαζί της. Στην συνάντηση συμμετείχαν ο κ. Νίκος Κανούλας, Επίτιμος πρόξενος της Ρωσίας στην Κέρκυρα, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού – Πολιτισμού της Κέρκυρας κ. Βασίλης Καββαδίας και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σπύρος Γαλιατσάτος. Στους επισκέπτες του περιπτέρου της Π.Ι.Ν δόθηκε έντυπο και ηλεκτρονικό διαφημιστικό υλικό στη Ρώσικη γλώσσα και μάλιστα από την Ρωσόφωνη τουριστική πράκτορα από την Ζάκυνθο, κ. Ναταλία Μποτώνη.
Το περίπτερο της Π.Ι.Ν επισκέφθηκε η Υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά, ο Πρέσβης στη Μόσχα κ. Ανδρέας Φρυγανάς, η Γενική Πρόξενος κ. Ελένη Βακάλη και ο Προϊστάμενος του Γραφείου ΕΟΤ Μόσχας κ. Πολύκαρπος Ευσταθίου. Παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού – Πολιτισμού της Κέρκυρας κ. Βασίλης Καββαδίας, ο Τουριστικός πράκτορας από την Ζάκυνθο κ. Μάρκος Δαμανάκης, ενώ παρακείμενο περίπτερο είχε ο κ. Νίκος Κανούλας, τουριστικός πράκτορας και Επίτιμος πρόξενος της Ρωσίας στην Κέρκυρα. Επίσης οι αδελφοί Θωμάς και Δημήτρης Κατσαρός από την Κέρκυρα, προσέφεραν εξαιρετικές εντυπώσεις με παραδοσιακές στολές, κιθάρα και Επτανησιακά τραγούδια στο χώρο του περιπτέρου της Π.Ι.Ν. Η Π.Ι.Ν εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σπύρο Γαλιατσάτο και τον Προϊστάμενο Τμήματος Π.Ε. Κεφαλονιάς κ. Μηνά Κλαουδάτο.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed