Προσπαθεί να σώσει ότι σώζεται ακόμη στην Λειβαθώ ο Αλέξανδρος Παρίσης, βάζοντας υποψήφιο τον Γιάννη Λυκούδη

Η Λειβαθώ είναι μια περιοχή η οποία εκλογικά στηρίζει σε μεγάλο ποσοστό τον Θεόφιλο Μιχαλάτος, με τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Παρίση να έχει σοβαρό θέμα αναφορικά με τη συλλογή ψήφων και την εξασφάλιση παραπάνω από μιας έδρας.
Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς ρίχνει το βασικό του όπλο στον εκλογικό αγώνα, το όπλο που ακούει στο όνομα, Γιάννης Λυκούδης, ένα πρόσωπο με επιρροή όχι μόνο στα Βλαχάτα (εκλογικό κάστρο του Θεόφιλου), αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Η αλήθεια είναι πως τόσο ο νυν Αντιδήμαρχος, Ηλίας Κουρκουμέλης (πολλά παράπονα από τον κόσμο) όσο και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ευάγγελος Κεκάτος (που εκλέγεται στη Λειβαθώ) δεν χαίρουν της εκτίμησης των κατοίκων. Ειδικά ο δεύτερος έχει μόνο αρνητικά σχόλια, αφού έχει φορτώσει στον κόκορα ακόμη και τα δευτερεύοντα προβλήματα της Λειβαθούς και ασχολείται μόνο με τις… εκδρομές του στο Ντουμπάι, στο Μαϊάμι και το Βερολίνο. Σίγουρα ο Γιάννης Λυκούδης είναι πολύ καλή επιλογή από τον Παρίση, αφού μόνο με αυτόν μπορεί να σώσει ότι ακόμη σώζεται στη Λειβαθώ για την παράταξή του που παραπαίει.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

 

Η επίσημη ανακοίνωση του Γιάννη Λουκούδη

Αγαπητοί συμπολίτες μου, αποφάσισα να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του Δημάρχου μας Αλέξανδρου Παρίση και να συμμετάσχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του νέου Δήμου Αργοστολίου, κατερχόμενος υποψήφιος με την δημοτική παράταξη της «Ισχυρής Κεφαλονιάς», στην Δημοτική ενότητα Λειβαθούς.

Η αλήθεια είναι ότι η απόφαση μου ήταν δύσκολη γνωρίζοντας καλά ότι η ενασχόληση με τα κοινά πολλές φορές δυσαρεστεί φίλους και γνωστούς και παράλληλα αφαιρεί πολύτιμο χρόνο από τις οικογενειακές και επαγγελματικές ασχολίες. Όμως είναι βαθιά πεποίθηση μου πως για να βοηθήσουμε στην πρόοδο του τόπου μας θα πρέπει να ενεργοποιηθούμε και από απλοί παρατηρητές των γεγονότων και κριτές των πάντων καταστούμε «κρινόμενοι», προσφέροντας τις γνώσεις μας, τις ιδέες μας και κυρίως αναδεικνύοντας το όραμα μας για την Κεφαλονιά που όλοι αγαπάμε.

Από την άλλη πλευρά η επιλογή του συνδυασμού, με τον οποίο θα συμμετέχω στις εκλογές υπήρξε πολύ εύκολη. Μία βόλτα στον Δήμο  μας καταδεικνύει, σε όποιον δεν κυκλοφορεί με παρωπίδες, ότι η παράταξη της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» μέσα σε λίγο χρόνο και με ελάχιστα μέσα πραγματοποίησε πολύ περισσότερα από ότι άλλοι κατάφεραν δεκαετίες ολόκληρες και μάλιστα σε εποχές «παχέων αγελάδων». Μένουν να γίνουν όμως και άλλα πολλά και για αυτό η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει δεν πρέπει να ανακοπεί.

Για αυτούς του λόγους και με γνώμονα να βοηθήσω, με τις μικρές δυνάμεις μου, στην βελτίωση της καθημερινότητας μας και στην ανάπτυξη του πανέμορφου τόπου, που ο Θεός μας ευλόγησε να ζούμε, συμπορεύομαι με τον Αλέξανδρο Παρίση και μπαίνω στον προεκλογικό αγώνα με ενθουσιασμό αλλά και νηφαλιότητα, θέλοντας να συμβάλλω στην διεξαγωγή ενός ευπρεπούς και γόνιμου διαλόγου που θα αναδείξει τις θέσεις των παρατάξεων για τον νέο Δήμο μας. Άλλωστε για μένα δεν υπάρχουν αντίπαλοι αλλά συμπολίτες που κάνουν μία διαφορετική επιλογή, την οποία έχω μάθει να σέβομαι απόλυτα, αναζητώντας να βρω τι με ενώνει μαζί τους και όχι τι με χωρίζει. Σήμερα δε που η ανάγκη συναινέσεων, ένεκα και του νέου εκλογικού συστήματος, είναι μεγαλύτερη από ποτέ, πιστεύω ότι μία ψύχραιμη και καθαρή φωνή θα ήταν χρήσιμη στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Για μένα η πρόοδος της Λειβαθούς και μαζί με αυτήν ολόκληρου του Δήμου μας αποτελεί προτεραιότητα για την απόφασή μου.

 

Με εκτίμηση

Γιάννης Λυκούδης

Δικηγόρος

 

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed