Υπό την… σκέπη του Άγγελου Κωνσταντάκη, Παύλος Παπαδάτος και Χαράλαμπος Λυκούδης ήρθαν πιο… κοντά στα Φαρακλάτα

Είναι γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ ότι οι δύο εν δυνάμει υποψήφιοι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Παπαδάτος και Χαράλαμπος Λυκούδης δεν διατηρούν και τόσο… αγαθές σχέσεις.
Όμως, ο Άγγελος Κωνσταντάκης προχθές στον εορτασμό της Ευαγγελίστριας στα Φαρακλάτα, κατάφερε να τους φέρει πολύ κοντά. Αμφότεροι παρακολούθησαν παρέα τον Εσπερινό, με τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ να βρίσκεται ανάμεσά τους για κάθε ενδεχόμενο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες αντάλλαξαν μόνο τις τυπικές κουβέντες της ημέρας, ενώ ο Παύλος Παπαδάτος δεν παραβρέθηκε στο κελί της εκκλησίας λίγο αργότερα, όπου παρατέθηκε δείπνο με χταποδάκι κοφτό. Χθες ο πολιτευτής του 2012 προτίμησε να πάει στην παρέλαση στην Ιθάκη, με τον Χαράλαμπο Λυκούδη να μένει Αργοστόλι. Πάντως, το πρώτο βήμα έγινε, αφού είχαμε πάρα πολύ καιρό να τους δούμε τόσο κοντά. Τα εύσημα ανήκουν στον Άγγελο Κωνσταντάκη, ο οποίος ως παλιός πασόκος ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις…

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed