Έτοιμος να ηγηθεί του νέου Δήμου Ληξουρίου είναι ο Διονύσης Αραβαντινός, δυσκολεύεται στο ψηφοδέλτιό του ο Βασίλης Ρουχωτάς

Κάτι λιγότερο από δύο μήνες έχουν μείνει για να κληθούμε όλοι να ψηφίσουμε στις δημοτικές εκλογές και τα επιτελεία των υποψηφίων Δημάρχων έχουν πάρει φωτιά, προκειμένου να μπουν με τις καλύτερες προϋποθέσεις στην τελική ευθεία.
Στο Αργοστόλι ξέρουμε ποιοι θα είναι υποψήφιοι, σε αντίθεση με το Ληξούρι, όπου υπάρχει ένα ακόμη θολό τοπίο αναφορικά με τις υποψηφιότητες. Τρεις είναι μέχρι στιγμής οι σίγουρες, αυτές του Διονύση Αραβαντινού, του Βασίλη Ρουχωτά και του υποστηριζόμενου από το ΚΚΕ, Δημήτρη Μαντζουράτου. Αναφορικά με τον τελευταίο δεν υπάρχει σαφή εικόνα για το πως πάει το ψηφοδέλτιό του, αφού η μυστικοπάθεια του ΚΚΕ είναι ένα από τα βασικά του γνωρίσματα. Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι υπάρχουν προβλήματα στην στελέχωσή του, μια και ορισμένα από τα πρωτοκλασάτα ονόματα του κόμματος στην Παλλική δεν δείχνουν ενδιαφέρον να εμπλακούν με τις εκλογές. Στο στρατόπεδο, όμως, του Βασίλη Ρουχωτά υπάρχει σοβαρό θέμα. Ο πρώην Δήμαρχος Παλλικής αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα στο να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιό του. Πέρα από 4-5 άτομα που είναι δίπλα του πολλά χρόνια, από εκεί και πέρα δυσκολεύεται αρκετά στο να επανδρώσει το ψηφοδέλτιό του με ότι αυτό συνεπάγεται στην πορεία του προεκλογικού του αγώνα. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους, ο Διονύσης Αραβαντινός είναι έτοιμος και μόνο από λόγους τακτικής δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το ψηφοδέλτιό του. Αυτή την ώρα δείχνει ότι είναι το πρώτο φαβορί για τη νίκη στις εκλογές της 26ης Μαΐου, αλλά και για να αναλάβει Δήμαρχος, μια και στον δεύτερο γύρο αναμένεται να συσπειρώσει τις περισσότερες δυνάμεις που θα μείνουν έξω από την δεύτερη Κυριακή. Ο Διονύσης Αραβαντινός βαδίζει ολοταχώς για Δήμαρχος Παλλικής.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed