Στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» ο Διονύσης Πολλάτος

Με την παρούσα θα ήθελα να γνωστοποιήσω προς όλους τους Αργοστολιώτες την απόφασή μου να κατέλθω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Αλέξανδρου Παρίση, νυν Δημάρχου Κεφαλονιάς και υποψηφίου Δημάρχου Αργοστολίου.
Το κίνητρό μου για τη συμμετοχή μου στις εκλογές είναι η αγάπη μου για τον τόπο μου και η διάθεσή μου για προσφορά στην τοπική κοινωνία. Ως ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας, είμαι σε θέση να γνωρίζω τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συντοπίτες μου. Τάσσομαι υπέρ της συμμετοχής στα κοινά των ανθρώπων, οι οποίοι, εκτός από την ανιδιοτελή διάθεσή τους για προσφορά, διαθέτουν εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία που μπορούν να συμβάλουν στην επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων της καθημερινότητας. Επιπλέον, υποστηρίζω τον ενεργό ρόλο των νέων ανθρώπων στην πολιτική και την ουσιαστική συμμετοχή τους στη διαχείριση των τοπικών προβλημάτων.
Δεδομένης της επαγγελματικής μου δραστηριότητας, επιθυμώ να συμβάλω στην αντιμετώπιση των ζητημάτων που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο του τόπου μας και, ιδιαιτέρως, τους νέους επιχειρηματίες. Η πίστη μου στην προαγωγή της συνεργασίας στον επιχειρηματικό κόσμο είναι δεδομένη. Αποτελεί, άλλωστε, βασική αξία που διακρίνει την επιχειρηματική δράση της οικογένειάς μου όλα αυτά τα χρόνια.
Παράλληλα, με απασχολεί η βελτίωση των υποδομών της πόλης μας σε σχέση με την καθημερινότητά μας. Χρειάζονται επιπλέον παρεμβάσεις, όπως αυτές που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, προκειμένου οι δημόσιοι χώροι να γίνουν λειτουργικοί. Απώτερος στόχος πρέπει να είναι η δημιουργία μιας πόλης σύγχρονης, η οποία, ταυτόχρονα, διαπνέεται από την επτανησιακή παράδοση. Μιας πόλης φιλόξενης για τους επισκέπτες της, την οποία, όμως, θα χαίρονται πρωτίστως οι ίδιοι οι κάτοικοί της.
Αυτό που προέχει, ιδιαιτέρως, είναι η διαμόρφωση ενός ανθρώπινου περιβάλλοντος στο οποίο θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας. Η βελτίωση των σχολικών υποδομών, η δημιουργία περισσότερων χώρων αθλητισμού, πρασίνου και περιπάτου, η ανάπλαση των πάρκων και των παιδικών χαρών, αποτελούν κάποιες παρεμβάσεις που βελτιώνουν την ποιότητα της καθημερινότητας των οικογενειών.
Πέραν των ανωτέρω, στόχος μου είναι να είμαι διαρκώς σε εγρήγορση με σκοπό να αφουγκράζομαι τα καθημερινά προβλήματα της τοπικής κοινωνίας μας και να προσφέρω σε αυτήν με όποιον τρόπο μπορώ. Πρέπει πλέον να γίνει αντιληπτό ότι η τοπική αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να έχει όρια. Τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών ξεπερνούν τους πολιτικούς και κομματικούς περιορισμούς.
Με αυτά τα δεδομένα θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συντοπιτών μου, ευελπιστώντας σε μία δημιουργική συνεργασία με στόχο την πρόοδο και ευημερία για τον τόπο μας.

Διονύσης Γ. Πολλάτος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο Αργοστολίου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed