Αυτοκτονία 40χρονης στο Εμπορικό Κέντρο The Mall Athens

Πιο κοντά στο σενάριο της αυτοκτονίας οι αρχές για την τραγωδία στο The Mall Athens. Ακόμα δεν γνωρίζουν ποια είναι η άγνωστη γυναίκα που έχασε την ζωή της. Η γυναίκα περίπου 40 ετών έπεσε από τον 3ο όροφο του εμπορικού κέντρου με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
Όλα έγιναν λίγο πριν κλείσουν τα εμπορικά καταστήματα στο The Mall Athens στο Μαρούσι. Το εμπορικό κέντρο ήταν γεμάτο κόσμο όταν ξαφνικά είδαν μια γυναίκα να πέφτει από τον τρίτο όροφο του εμπορικού και να προσγειώνεται στον πρώτο όροφο και να χάνει ακαριαία την ζωή της. Η ώρα ήταν 20.50 όταν έγινε το κακό και η 40χρονη γυναίκα ήταν μόνη της στο The Mall. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 40χρονη περπατούσε στο εμπορικό κέντρο και μιλούσε στο κινητό της και ξαφνικά την είδαν να βουτάει από τον 3ο στον 1ο όροφο. Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία αυτό που εξετάζουν ως πιθανότερο σενάριο οι αρχές είναι πρόκειται για αυτοκτονία αφού ο τρόπος με τον οποίο έγιναν όλα ήταν εξαιρετικά περίεργος. Και μάλιστα με όσα έχουν μελετηθεί στις κάμερες κλειστού κυκλώματος του εμπορικού κέντρου η γυναίκα φαίνεται ξαφνικά να βουτάει στο κενό. Το ενδεχόμενο του δυστυχήματος φαίνεται απίθανο αφού είναι εξαιρετικά δύσκολο κάποιος να πέσει από τα κάγκελα ή από τις σκάλες στο συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο, αφού τα κάγκελα είναι ιδιαίτερα ψηλά και τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Ακόμα μια τραγική λεπτομέρεια είναι ότι δεν γνωρίζουν ακόμα τα στοιχεία της γυναίκας καθώς δεν είχε κάποια έγγραφα πάνω της.

Η ανακοίνωση της εταιρείας The Mall Athens
Η εταιρεία εκφράζει την θλίψη της για την γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο του Mall με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της. «Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το τραγικό συμβάν, που έλαβε χώρα σήμερα στο The Mall Athens. Δυστυχώς, η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ και του προσωπικού του Εμπορικού Κέντρου δεν απέτρεψαν το μοιραίο συμβάν. Η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές έχουν επιληφθεί από την πρώτη στιγμή».

Ρεπορτάζ Θεοδόσης Πάνου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed