Ωραίος ο Βαλλιάνειος, τρέξαμε, διασκεδάσαμε, αλλά μετατρέψαμε σε χωματερή τον δρόμο από το Μαϊστράτο μέχρι τη Λάσση

Ένας αγώνας δρόμου και μάλιστα επιτυχημένος, όπως ήταν προχθές ο Βαλλιάνειος, πρέπει να συνοδεύεται και από άλλες δράσεις. Οι δρομείς που συμμετείχαν λογικό ήταν να χρησιμοποιήσουν νερά και αναψυκτικά κατά την διαδρομή.
Ωστόσο, τα μπουκάλια αυτά είναι ακόμη σκορπισμένα από το Μαϊστράτο μέχρι τη Λάσση κατά στο πλάι του δρόμου και αυτοί που κάνουν τον απογευματινό τους περίπατο σχεδόν σκοντάφτουν πάνω στα άδεια και μισοάδεια μπουκάλια. Δεν έπρεπε η Οργανωτική Επιτροπή να είχε μεριμνήσει για αυτό το χάλι; Δεν έπρεπε ο Δήμος να περάσει και να καθαρίσει την Δευτέρα το πρωί; Ωραίες οι διαδρομές, καλές για την υγεία μας είναι, αλλά αν μετατρέπουμε σε σκουπιδότοπο 2-3 χιλιόμετρα τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Την επόμενη φορά, στον επόμενο αγώνα ας το σκεφτούμε καλύτερα…

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed