Ο ξεπεσμός ενός Δημάρχου που γκρεμίζεται από την εξουσία και τα εξαπτέρυγά του που έχουν κόψει καπίστρι και ξερνούν εμετό

Ξέφυγε από κάθε μέτρο ο εκλεγμένος Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης και το επικοινωνιακό του επιτελείο με την χθεσινή επίσημη ανάρτησή τους στη σελίδα τους στο facebook, όπου εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση στον εκλεγμένο πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Σταύρο Σπαθή.
Αποτελεί όνειδος για τον Δήμαρχο, παραμονή εκλογών να επιτίθεται τόσο αισχρά στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, ο οποίος… τόλμησε να βάλει υποψηφιότητα σε άλλο ψηφοδέλτιο κόντρα στον Δήμαρχο. Ο κ. Παρίσης, ο οποίος συχνά πυκνά απολαμβάνει τον καφέ του στο σημείο που χθες, μέσα στο παραλήρημά του, απειλούσε να γκρεμίσει. Ο κ. Δήμαρχος όμως ξέχασε να μας πει για τους υποτακτικούς τους και ψηφοφόρους του επαγγελματίες της πλατείας που κάνουν ότι γουστάρουν. Που σπάνε πεζοδρόμια με το έτσι θέλω, που κόβουν κάγκελα με το έτσι θέλω, που φυτεύουν δέντρα όπου γουστάρουν, που βάζουν υπεράριθμα τραπεζοκαθίσματα από αυτά που επιτρέπονται, που κάνουν τον σερίφη της πλατείας. Αυτούς δεν τους πιάνει ο νόμος; Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου ποτέ δεν στράφηκε εναντίον των επαγγελματιών του νησιού μας είτε τον ψήφισαν είτε δεν τον ψήφισαν στις εκλογές πριν από 1,5 χρόνο. Αυτό το γνωρίζουν όλοι. Η κίνηση του Δημάρχου και του επιτελείου του, που έχει σκοπό να βάλει τους επαγγελματίες τον έναν απέναντι από τον άλλο δεν θα περάσει. Ντροπή σου Δήμαρχε για αυτό που έκανες. Ντροπή σου που αφήνεις αυτή την κατάσταση να εξελίσσεται και δεν τραβάς το αυτί σε αυτούς που σου γκρεμίζουν το όνομά σου. Έχεις βάλει σκοπό να μείνεις στην ιστορία ως ο πρώτος, ο μοναδικός Δήμαρχος Κεφαλονιάς, που θα σε φτύνει ο κόσμος και θα σε απαξιώνει μόλις παραδόσεις σε λίγους μήνες τον δημαρχιακό σου θώκο. Όσο για τους συνεργάτες σου (ευτυχώς λίγοι), που έχουν κόψει καπίστρι, που φοβερίζουν, σπιλώνουν και ξεφτιλίζουν δημότες, θα τους απονείμει η ιστορία το παράσημο που τους αρμόζει.
Υ.Γ. Βάλε τον εκλεκτό σου στις περσινές εκλογές του Επιμελητηρίου στο ψηφοδέλτιό σου να γελάσει λίγο το χειλάκι του κάθε πικραμένου.
Υ.Γ. 2 Την επόμενη φορά που θα πιεις τον καφέ σου στου Σπαθή να ενημερώσεις τις μπουλντόζες νωρίτερα, μην έρθουν να γκρεμίσουν και είσαι και εσύ μέσα…

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ, ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed