Οι «μπουκωμένοι» από τα σουβλάκια του Παναγή Κοκκόλη κάνουν τώρα πως δεν τον ξέρουν, αλλά τον καλούν σε απολογία

Ακόμη… ρεύονται τα σουβλάκια και τα δίπιτα που τους κουβαλούσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Παναγής Κοκκόλης τις νύχτες που κρεμόταν από τα χέρια τους η τύχη της Κεφαλονιάς, ωστόσο οι «Ισχυροκεφαλλονίτες» ξεχνούν εύκολα και διαγράφουν ακόμη πιο εύκολα.
Γράφουν τα παπαγαλάκια, οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι και οι καφετζήδες του Αυγενάκη σήμερα: «Από την στιγμή της διάσπασης του Δήμου Κεφαλονιάς, είναι προφανές ότι τα στελέχη της Ισχυρής Κεφαλονιάς στην Περιφέρεια της Κεφαλονιάς είναι ελεύθερα να κάνουν τις επιλογές τους. Δεν είναι υπάλληλοι. Γι’ αυτό και πολλά στελέχη της Ισχυρής Κεφαλονιάς, μετά την διάσπαση, βρίσκονται σε πολλούς συνδυασμούς της Σάμης και του Ληξουρίου! Και δεν έχουν τον φόβο της απόλυσης». Και φυσικά δεν έχουν τον φόβο της απόλυσης, αφού… δούλευαν στην «Ισχυρή Κεφαλονιά» και οι ίδιοι χρηματοδοτούσαν τα έργα τους. Για παράδειγμα ο Παναγής Κοκκόλης, ο οποίος πλήρωσε για την θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου Ερύσσου αρκετές χιλιάδες ευρώ για να καλύψει την ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής των Παρισολυκουδαίων. Δώσε χρήμα για καθαρισμούς, δώσε χρήμα για μικροέργα δώσε, δώσε, δώσε… Και το άκρων άωτον της υποκρισία τους, αλλά και συνάμα της «αγαθοσύνης» του Παναγή Κοκκόλη ήταν να τους ταΐζει κάθε φορά που υπήρχε Δημοτικό Συμβούλιο, με τον λογαριασμό να μην πέφτει ποτέ κάτω από τα 100 ευρώ και φυσικά από 2-3 συγκεκριμένα καταστήματα του Αργοστολίου που σκίζουν τα ιμάτιά τους για την Δημοτική Αρχή Παρίση-Λυκούδη. Και κερατάς και ζημιωμένος ο Παναγής Κοκκόλης. «Μπουκωμένοι» όπως ήταν έβγαιναν στην αίθουσα και ψήφιζαν «ναι σε όλα» ή τέλος πάντων έβγαζαν μια κραυγή μια και κόντευαν να πνιγούν από το άγχος μήπως και δεν τους καταμετρήσει ο πρόεδρος στην ψηφοφορία. Ο υποψήφιος πλέον με τον Στέλιο Σπαθή στον νέο Δήμο Σάμης, προσπάθησε χθες να μην τους εκθέσει και να διαψεύσει εν μέρει το ρεπορτάζ μας για τα «γαμοσταυρίδια», μια και όπως μας είπε «υπάρχουν και καλοί άνθρωποι στην παρούσα Δημοτική Αρχή». Αλήθεια κύριε Κοκκόλη μήπως κάποια στιγμή πρέπει να βγείτε και να δηλώσετε στα ΜΜΕ πόσο σας στοίχισε η συνεργασία σας με το Παρισολυκουδαίικο τα τελευταία 4,5 χρόνια; Μην φοβάστε, δεν θα σας απολύσουν, εξάλλου πήρατε την απόφαση να πορευθείτε με τον σωστή ομάδα στον νέο Δήμο Σάμης.
Υ.Γ. Μερικές φορές γεύτηκα και εγώ τα περίφημα σουβλάκια του Παναγή Κοκκόλη, όσες από αυτές κατάφερα να βρω, διότι τις περισσότερες πετύχαινα μόνο τα… καλαμάκια.

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ LINK ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed