Αλέξανδρος Αλεξάκης: «Συζητάμε με τη νέα γενιά»

Η «Επτανησιακή Πρωτοβουλία» ξεκινά το δεύτερο κύκλο του ταξιδιού της ενότητας και της συνεργασίας των πολιτών των Επτανήσων, με την ανακοίνωση των νέων υποψηφίων της στην Κέρκυρα.
Σε μια εκδήλωση συζήτησης με τη νέα γενιά, που θα γίνει την Τετάρτη 17 του Απρίλη στο Καφέ «Μύλος» στο Εμπορικό Κέντρο της Κέρκυρας, που θα περιλαμβάνει:
• Την παρουσίαση των προτάσεων της «Επτανησιακής Πρωτοβουλίας» για τους νέους από τον επικεφαλής της Αλέξανδρο Αλεξάκη.
• Την ανάπτυξη διαλόγου με τους νέους της Κέρκυρας, για θέματα που τους απασχολούν.
• Την παρουσίαση μιας ακόμη σειράς υποψηφίων του συνδυασμού, που είναι όλοι τους νέοι άνθρωποι, επιχειρηματίες του τόπου μας. Πρόσωπα που σηματοδοτούν τη συσχέτιση του νεανικού ενθουσιασμού με τη δημιουργία, την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία και τις διεξόδους ανάπτυξης του νησιού μας.
Η «Επτανησιακή Πρωτοβουλία» και ο επικεφαλής της Αλέξανδρος Αλεξάκης, που θέλουν να εκφράσουν το νέο και διαφορετικό στην πορεία προς τις περιφερειακές εκλογές, καλούν τους νέους της Κέρκυρας να συμμετάσχουν σε αυτή τη δράση.
Να καταθέσουν τους προβληματισμούς, τις ιδέες, τις απόψεις και τις προτάσεις τους και να εκφράσουν τη βούλησή τους να στηρίξουν τη μεγάλη προσπάθεια που θα σηματοδοτήσει τη μεγάλη νίκη της ελπίδας που έρχεται.
Συνεχίζουμε τον αγώνα για μια νέα μέρα στη ζωή των νέων παιδιών των νησιών μας, μια νέα προοπτική στον τόπο μας, έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης και προόδου στο μέλλον μας.

Από το Γραφείο Τύπου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed