Σκληρή ανακοίνωση Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Μετά την κατάρρευση των «γεφυρών» και με το σκάνδαλο της ετοιμόρροπης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Πετσίτη, Παππά, Αρτεμίου, Λαυρεντιάδη σε πλήρη εξέλιξη, βλέποντας τον επερχόμενο καταποντισμό της, επανέφερε την σκευωρία με την υπόθεση Novartis.
Με ανυπόστατες κατηγορίες, χωρίς κανένα στοιχείο και με μεθοδεύσεις που καθοδηγήθηκαν από τα υπόγεια του Μαξίμου. Με μοναδικό στόχο να συνεχισθεί αυτή η συζήτηση ως τις εκλογές, και να φθείρουν τον ουσιαστικό τους αντίπαλο, το Κίνημα Αλλαγής. Την ίδια ώρα αρνούνται την έρευνα τόσο για το μεγάλο σκάνδαλο της εκτίναξης της φαρμακευτικής δαπάνης την περίοδο Καραμανλή 2004-2009, όσο και για τις ευθύνες των δικών τους Υπουργών που έπαιξαν το παιχνίδι των πολυεθνικών του φαρμάκου το 2015 και το 2019. Από την πρώτη στιγμή η παράταξή μας τόνισε ότι θα αντιμετωπίσει επί της ουσίας και θα καταρρίψει πλήρως την σκευωρία. Και αυτό ήδη γίνεται πράξη με τις αποστομωτικές απαντήσεις του Α. Λοβέρδου, που απέδειξε ότι οι χειρισμοί του εξυπηρετούσαν το δημόσιο συμφέρον. Ότι όλα έγιναν με βάση τις προβλεπόμενες θεσμικές διαδικασίες και τις εισηγήσεις των αρμόδιων επιτροπών. Και όπως ζήτησε ο ίδιος ο Ανδρέας Λοβέρδος θα ψηφίσουμε και την αίτηση άρσης ασυλίας.
-Γιατί δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε και τίποτα να φοβηθούμε.
-Γιατί η διαφάνεια για τους πάντες και παντού είναι βασικό στοιχείο της πολιτικής μας.
Η σκευωρία τους θα εκπέσει απόλυτα και οι εμπνευστές και καθοδηγητές της θα λογοδοτήσουν. Ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του θα έπρεπε να ντρέπονται για τη Αριστερά όπως τη κατάντησαν. Αυτοί που οδήγησαν το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο βρώμικο ’89 μαζί με τη Νέα Δημοκρατία σήμερα απειλούν ξανά την παράταξή μας. Η νέα σκευωρία του 2019 όπως και το 1989 δεν θα περάσει. Ο λαός θα τους καταδικάσει πολύ σύντομα με την ψήφο του και θα δώσει στη Προοδευτική Παράταξη τη θέση που είχε πάντα στη πολιτική της Ελλάδας.

Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed