Σκευωρίες-συκοφαντίες, αλλά και ρεμούλες

Εξωγήινοι χτυπούν την Γη και λαφυραγωγούν την ελληνική οικονομία διαχρονικά από ίδρυσης του νεοελληνικού κράτους. Έτσι ακόμη και από τα πρώτα κιόλας χρόνια, της εδραίωσης του κράτους, απ όλα τα δανεικά που έδωσαν οι πλούσιοι της Ευρώπης δεν μπήκε ούτε μια λίρα στα ταμεία του κράτους. Ποιοι τα πήραν για να κάνουν την χρεία τους; Οι τότε «εξωγήινοι»!
Αφού και όταν αργότερα ο Χ. Τρικούπης παρήγγειλε δυο πολεμικά στα ναυπηγία της Φιλαδέλφειας στην Αμερική, ήρθε μόνο το Ένα! Τι έγινε το άλλο; Το πήραν οι εξωγήινοι!Δεν πρόφτασε να απελευθερωθεί η καημένη η γαλανομάτα κόρη, που την πέταξαν μέσα στα κουρέλια και την κατάντησαν σκλάβα οι λαφυραγωγοί και προδότες«εξωγήινοι» της εξουσίας. Πολλά παραδείγματα τα έγραψε η ιστορία, ενώ άλλα πάλι είναι προς διερεύνησης και άλλα πάλι κυκλοφορούν σαν κουτσομπολιά στα ψηλά σαλόνια των «εξωγήινων». Κολλητοί των ξένων, εις τους οποίους «εναπόθεσαν» το μέλλον «της τσέπης ΤΩΝ». «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» φωνάζει από τον τάφο του ο μεγάλος Ήρωας Κολοκοτρώνης.
Στα μοντέρνα χρόνια τα δικά μας της «μεγάλης Ενωμένης Ευρώπης, του ΔΝΤ και των μνημονίων, τον καιρό που στηνόντουσαν δουλειές μόνο και μόνο για τις Μίζες, διερωτάται κανείς που πήγαν όλα αυτά τα δισεκατομμύρια, σε ποιους παραδείσους του χρήματος, γιατί στην Ελλάδα δεν «υπάρχει σάλιο»! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μπλόφα, η χαζομάρα να λες στον κόσμο: Αφού ελέχθησαν όλοι οι λογαριασμοί της «παρέας» της « κολοκυθιάς» και δεν βρέθηκε ούτε τρύπια δεκάρα! Άρα είμαστε αθώοι, γιατί, θα πει ότι δεν πήραμε τίποτε! Συλλογισμός Ε!… Έξι δισεκατομμύρια τα εξοπλιστικά προγράμματα, 2 δισεκατομμύρια το σκάνδαλο Ζήμενς, 35 δισεκατομμύρια το σκάνδαλο NOVARTIS και ΠΟΛΛΑ ΔΙΣΕΞΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ. Που πήγε άραγε αυτό το πλιάτσικο; Μα αφού είπαμε… «Οι εξωγήινοι! Μόνο ο κοσμάκης είναι χαζός, οι εξωγήινοι δεν είναι χαζοί. Αυτό που κυκλοφορούσε ανάμεσα στους παππούδες μας ήταν «Αν δεν ξέρεις να Κλέψεις, κάτσε φρόνιμα». Αυτό το κληρονομήσαμε αναλλοίωτο.
Δεν βρεθήκαν πουθενά χρήματα, ούτε στους λογαριασμούς τους εντός Ελλάδος, διότι οι εκτός Ελλάδος οι λογαριασμοί στις ξένες τράπεζες είναι «άβατο» προς τρίτους και δεν ανοίγουν, πόσο μάλλον οι έξυπνοι λογαριασμοί των εκατοντάδων ΟFF SHORE! Ένα τόσο καλά οργανωμένο κλεπτοκρατικό σύστημα, που είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθούν οι ένοχοι, εκτός αν συνεργαστεί ολόκληρος ο πλανήτης. Πολλές εκατοντάδες δις η συνολική ληστεία της Ελλάδος. Ποιος τα πήρε; Ποιος είδε ποιος άκουσε, ποιος κυβερνούσε την χωρά; «Ποιος κυβερνά τούτη την χώρα;» Κανείς δεν γνωρίζει, Κανείς δεν φέρει την Ευθύνη. Μα ο πολιτικός κόσμος; Ας είναι καλά ο νομός «περί Ευθύνης Υπουργών και οι κωλοπετσωμένοι εκπρόσωποι των συμφερόντων. Περιμένουν να γίνουν οι εκλογές και μετά θα τα σβήσουν όλα. Κατάλαβες λοιπόν καλέ μου συνέλληνα πως στήνονται οι κομπίνες σε βάθος χρόνου, αλλά και με προστατευτικούς νόμους;. Μα αφού το είπαμε, Οι εξωγήινοι δεν είναι χαζοί!
Ποιος ηλίθιος πιστεύει ότι το σύνταγμα και οι νόμοι προστατεύουν τον απλό Έλληνα πολίτη; Το ονόμασαν σκάνδαλο «ΝΟΒΑΡΤΙΣ και το θεωρούν ως το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο στην νεώτερη ελληνική ιστορία, ενώ άλλοι «έχοντες Μύγα» δεν το θεωρούν σκάνδαλο παρά σκευωρία από ανθρωπάκια «αλήτες», Μαφιόζους και ότι άλλο διαθέτει το βρωμολεξιλογιο της ανθρώπινης σκέψης! Όποιος τα βάζει με την αριστοκρατία αυτά έχει!Ποιοι φταίνε λοιπόν; Ρε Άγιοι κυβερνήτες, γλοιώδεις χέλια υπουργοί, «εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσόντες» τι γνωρίζετε για αυτό το σκάνδαλο;.Τίποτε διότι απλώς είναι «Σκευωρία;» και όχι σκάνδαλο και κάποτε θα λογοδοτήσουν οι συκοφάντες. «Βρε ψάξαμε παντού, ανοίξαμε όλους τους λογαριασμούς! Δεν υπάρχει πουθενά χρήμα»! Μάλιστα! Το ερώτημα είναι ποιος εμπλεκόμενος θα άφηνε χρήματα σε ελληνικές τράπεζες εκτεθειμένα σε «ενοχλητικές» έρευνες και ερωτήσεις; «Δεν ντρέπεστε να κοροϊδεύετε έτσι τον κόσμο, που σας έδωσε την ψήφο του, να του προστατεύεστε την οικογένεια; τον αποκαλείτε κοιμώμενο ή και Ηλίθιο;
Και βέβαια, ο διαπλεκόμενος πολιτικός κόσμος της ρημαγμένης Ελλάδος είναι μόνο κάλος να στήνει δυναστείες κατοχυρωμένες συνταγματικά, να προστατεύει τα συμφέροντα μιας μικρής μειοψηφίας και να νομοθετεί, αγνοώντας συστηματικά το υπ αριθμό ένα αξίωμα της ενωμένης Ευρώπης, και της Δημοκρατίας , Το Κοινωνικό κράτος, προστάτη των αδυνάτων κύκλων της κοινωνίας. Άγνοια του λαού, η Μαζοχισμός, αποδέχεται να κυβερνάται από καθεστώτα ολιγαρχικά, αριστοκρατικά και πολύ κλεπτοκρατικά για πολλές δεκαετίες, να μη πιάσουμε τις εκατονταετίες και παραδίδει, από έλλειψη παιδείας, την διακυβέρνηση της χώρας μόνο στους μυημένους στον νεοφιλελευθερισμό, το οποίος εμφανίζεται με απαράμιλλη μαεστρία, ως το πλέον δημοκρατικό μοντέλο που παρέχει «ίσες» ελευθερίες σε όλους, απαιτώντας από τους ημιμαθείς και αμαθής Έλληνες το κληρονομικό δικαίωνα της εξουσίας. Ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας είναι φανατικά διχασμένος και δεν έχει τίποτε να κάνει με την νοοτροπία και την κουλτούρα των Ευρωπαίων συναδέλφων τους.
Όσοι από τους Έλληνες το γνωρίζουν διαισθάνονται ότι για την ωραία μας πατρίδα δεν υπάρχει μέλλον εκτός αν αλλάξουν επαναστατικά τα πράγματα. Ναι, Επαναστατικά, γιατί η «Δημοκρατία» της οικονομικής ελίτ, δεν επιτρέπει αυτού του είδους την αλλαγή, ενώ η συνεχής απόκλιση μας από τα Ευρωπαϊκά δεδομένα, μας οδηγεί στο πουθενά. Παράλληλα οι εκπρόσωποι του νεοφιλελευθερισμού, συστρατεύονται σε ένα φανατικό κρεσέντο λογοδιάρροιας , συκοφαντίας και φανατισμού, για να σαμποτάρουν κάθε προοδευτική και αντιγραφειοκρατική κίνηση, του έθνους, που σκέφτηκε ότι είναι ανάγκη η χώρα μας να ξεφύγει από την μέγγενη της οικονομικής δουλείας και μπει «σε άλλους παραλλήλους, συναντώντας την Ευρώπη. Οι κόποι ενός ολόκληρου λαού, τ ελληνικών οικογενειών, αναγκαία ασφάλεια για τις νέες γενιές που ανατέλλουν, απορροφούνται από τους νταβατζήδες των σκανδάλων Ζήμενς, Χρηματιστηρίου, εξοπλιστικών προγραμμάτων, Οff shore της λίστας Λαγκάρντ, του Λουξεμβούργου, του Λονδίνου κτλ και μετά βγαίνουν οι υπερασπιζόμενοι την «Δημοκρατία»να μας κουνούν το δάκτυλο, ότι δεν χρειάζεται εκ βάθρων επανάσταση για να καθαρίσει ο κόπρος των στάβλων του Αυγεία ή κάνουν πως δε καταλαβαίνουν τι τους λέμε!

Γιάννης Ζερβός

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed