Έχει μπερδέψει το μπίζι με το ρύζι ο υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου, Γιώργος Κατσιβέλης, απαρνείται τον ρόλο του ως Αντιδημάρχου Παλλικής

Η αλήθεια είναι πως η προεκλογική εκστρατεία στο Ληξούρι μας κρατάει σε εγρήγορση, αφού κάθε μέρα όλο και κάτι νέο προκύπτει από τους τέσσερις συνδυασμούς που διεκδικούν να διοικήσουν την επόμενη ημέρα του νέου Δήμου Ληξουρίου.
Όλοι οι υποψήφιοι ανακοινώνουν τα προγράμματά τους και τις δράσεις τους, ωστόσο ένας από αυτούς φαίνεται ότι έχει ξεχάσει τον θεσμικό του ρόλο ως Αντιδήμαρχος Παλλικής και μας έχει ταράξει στο… φούμαρο. Ο λόγος για τον Γιώργο Κατσιβέλη, που σε καθημερινή σχεδόν βάση ανακοινώνει νέα έργα, νέες δημοπρασίες για έργα και γενικώς έχει μπερδέψει το μπίζι με το ρύζι, που λένε και στο χωριό μου. Σε όλες τις ανακοινώσεις του υπογράφει ως “Υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου” και όχι ως Αντιδήμαρχος Παλλικής. Δεν γίνεται κύριε Κατσιβέλη να μας λέτε για κατασκευή Παιδικών Χαρών, για Ασφαλτοστρώσεις Δρόμων και να μην υπάρχει από κάτω η υπογραφή σας ως Αντιδημάρχου Παλλικής. Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν.
ΠΡΩΤΟ: Ο Δήμος Κεφαλονιάς ή η Κυβέρνηση σας δίνουν χρήματα για έργα ως υποψήφιος, πράγμα που δεν μπορεί να συμβαίνει στην Ελλάδα του 2019.
ΔΕΥΤΕΡΟ: Έχετε χάσει την μπάλα, βλέπετε την εκλογική σας καταστροφή να έρχεται και προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα στους κατοίκους της Παλλικής.
Όποιο και από τα δύο αν συμβαίνει, είστε Αντιδήμαρχος της πιο άχρηστης Δημοτικής Αρχής που έχει περάσει ποτέ από την Παλλική, είστε μέρος του προβλήματος της υπάρχουσας κατάστασης, της παρουσίας δηλαδή του Παρισολυκουδαίικου στο Ληξούρι και δεν σας σώζει καμία Παιδική Χαρά και κανένας σίκλος πίσσας ή μιας μπετονιέρας τσιμέντου που έχετε ρίξει ή θα ρίξετε στην Παλλική.
Υ.Γ. Αλήθεια, η Νέα Δημοκρατία στο Ληξούρι είναι γνωστό ότι δεν στηρίζει Ρουχωτά. Μήπως στηρίζει εσάς η Νέα Δημοκρατία του Μεγάρου; Δώστε μας απαντήσεις σε αυτά τα θέματα για να ξέρουμε όλοι εμείς που ψηφίζουμε στο Ληξούρι τι ψηφοδέλτιο θα βάλουμε μέσα στον φάκελο την 26η Μαΐου.

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed