Μιλάει ο άνθρωπος από τα Κομποθεκράτα, που συχνά-πυκνά απολαμβάνει τον καφέ του στο Cafe La Chouffe των Βρυξελλών

Τον έχουν πάρει… εργολαβία τοπικό site και τοπική εφημερίδα και θέλουν με το ζόρι να μας τον παρουσιάσουν ως τον άνθρωπο που θέλει να σώσει το Αργοστόλι και τα περίχωρα. Έχει τραβήξει τον δρόμο του ο μεγάλος αυτός πολιτικός άνδρας.
Έχει άποψη για τα πάντα, έχει άποψη για όλα. Από τους υποψηφίους άλλων συνδυασμών, που πριν από μερικά χρόνια πούλησε, από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, από τον πρόεδρο των Μηχανικών, από, από, από… Ο Αριστοφάνης ο Νεότερος, ο Αριστοφάνης ο Παλαιότερος, ο κάτοικος του Δίμπουκου, ο κάτοικος του Μαϊστράτου κτλ είναι το ίδιο και το αυτό πρόσωπο. Είναι αυτός που βγήκε από τον πολιτικό του τάφο, από τα αζήτητα, από το Cafe La Chouffe των Βρυξελλών και κουνάει το δάκτυλο σε όποιον διαφωνεί μαζί του. Έτσι ήταν πάντα αυταρχικός, ξερόλας και «εγώ είμαι το φως το κόσμου». Ας μάθει πρώτα αυτός ο πολιτικός μπαγλαμάς τι είναι το ΓΕΜΗ και γιατί προσπάθησε με νύχια και με δόντια ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Σταύρος Σπαθής, στην ΚΕΕΕ στη Ρόδο να παραμείνει αυτό το έσοδο στα Επιμελητήρια και μετά να βγει να κάνει κριτική. Και αν δεν ξέρει τι είναι το ΓΕΜΗ, ας πάει να ρωτήσει τον καλόγερο της Λάσσης να του πει. Ο άνθρωπος που το έβαλε στα πόδια από το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού τον πέρασε σε ψήφους ακόμη και ο Σπύρος Σαμούρης, τον οποίο κατηγορεί ότι είναι άχρηστος. Ο άνθρωπος που δεν έμεινε να πολεμήσει για το καλό της πόλης του, αλλά έβαλε την ουρά στα σκέλια και έφυγε για τις Βρυξέλλες. Ο μέγιστος αυτός πολιτικός άνδρας, που πούλησε την παράταξή του και τους κομματικούς τους φίλους το 2010, αυτός που… πεθαίνει για μια καρέκλα στον νέο Δήμο Αργοστολίου, αυτός ο πολιτικός τενεκές, που δεν έχει το θάρρος να βάλει το όνομά του κάτω από τα κείμενα που ο ίδιος γράφει, αυτός θέλει να επιστρέψει και να μας κατσικωθεί στο σβέρκο…

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed