Νέα επίθεση Σκλαβούνου στον Δήμαρχο, δεν θα προλαβαίνουν οι αστυνομικοί τις μηνύσεις από εδώ και στο εξής

Mε μεγάλη μου χαρά άκουσα ότι ο φίλος μου ο δήμαρχος μου έκανε μήνυση και έδωσα κατάθεση στην αστυνομία. Kαι επιβεβαίωσα όσα έδωσα και δημοσίευσε ο δημοσιογράφος Ευαγγελάτος Ξενοφώντας.
Τον δήμαρχο τον ευχαριστώ πολύ διότι μου δίνει την ευκαιρία να πω δημοσίως ότι μου έχει πει και μπροστά σε μάρτυρες. Για το τι θα κάνει εάν ξαναγίνει δήμαρχος. Τι έγινε με την πρόταση για καζίνο στο Αίνο από πασίγνωστους Σαουδάραβες και Λιβανέζους επιχειρηματίες, τι μου είπε όταν οι επιχειρηματίες προσφέρθηκαν να φτιάξουν την πλατεία Αργοστολίου. Με τα σχέδια του δήμου και χωρίς καμία επιβάρυνση οικονομική από το δήμο, τι μου είπε για τα έργα στην παραλία, για το πρώην Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, γιατί τον υποχρέωσαν σε παραίτηση.
Όσο αφορά την μήνυση εναντίον μου εγώ το προέτρεψα να την κάνει κατά την τηλεφωνική μας επικοινωνία εκ μέρους του την ώρα που μου ζητούσε εξηγήσεις γιατί το έκανα το δημοσίευμα. Σε ένα σημείο της κατάθεσής του επικαλείται ψευδώς ότι εγώ από το 2013 είμαι σφοδρός πολέμιός του. Ψεύδεται ασυστόλως και ίσως θα έπρεπε να του κάνω μήνυση για τα ψεύδη που είπε ορκίζοντας στο ιερό Ευαγγέλιο. Διότι εγώ τον στήριζα έως δύο μέρες προτού από την δημοσίευση και το ραντεβού στο γραφείο του μπροστά σε συμβούλους του. Ιδού και η απόδειξη ότι ψεύδεται φωτογραφία στις 8/6/2014 μετά από την επανεκλογή του το βράδυ των αποτελεσμάτων. Του εύχομαι καλό κουράγιο διότι θα πηγαίνει πολλές φορές στο αστυνομικό τμήμα για μηνύσεις εναντίον μου και αν νομίζει όπως είπε σε φίλους του, για να με φοβίζει και να σταματήσω.
Όλα τα ανωτέρω δεν είναι εναντίον του προσώπου του Αλέξανδρου Παρίση, αλλά των πράξεων του σαν Δήμαρχος και πολιτικό πρόσωπο. Του εύχομαι καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Νίκος Σκλαβούνος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed