Ιερά Πανήγυρις Αγίου Γεωργίου Δαυγάτων

Με μεγαλοπρέπεια θα πραγματοποιηθεί στα Δαυγάτα όπως κάθε χρόνο και φέτος, η Ιερά Πανήγυρις του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
Την Κυριακή του Πάσχα 28 Απριλίου και ώρα 8:30 μ.μ. θα λάβει χώρα Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
Στις 8:00 το πρωί της Δευτέρας 29 Απριλίου 2019 θα πραγματοποιηθεί Όρθρος και στη συνέχεια Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου κ.κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα ακολουθήσει περιφορά της Ιεράς Εικόνας και Λειψάνου του Αγίου Γεωργίου, με συμμετοχή τμήματος της Φιλαρμονικής Λειβαθούς.
Κατά την διάρκεια του Εσπερινού, του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας, θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Γεωργίου το οποίο φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.
Τις πανηγυρικές Ιερές ακολουθίες, θα λαμπρύνουν με τη συμμετοχή τους Ιερείς, καθώς και το εκκλησιαστικό τμήμα της Κεφαλληνιακής Χορωδίας υπό την διεύθυνση του χοράρχου κ. Αγαθάγγελου Γεωργακάτου.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed