Ανοικτή επιστολή του Νίκου Σκλαβούνου προς τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Σταύρο Σπαθή και μια… συγνώμη

Κύριε πρόεδρε του Επιμελητηρίου θέλω να σας ενημερώσω ότι τα δύο τρενάκια με εντολή Δημάρχου προς Λιμενικό Ταμείο να σταματήσουν τα δρομολόγια τους εντός ζώνης Αργοστολίου.
Λόγω του ότι τα έργα στην παραλιακή οδό Αντωνίου Τρίτση έως και σήμερα δεν έχουν ολοκληρωθεί λόγω του ότι μου είπε ο ίδιος (ο Δήμαρχος) τα έδωσε τελευταία στιγμή απευθείας ανάθεση λόγω της διαμάχης του με τον πρώην Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου με ότι αυτό συνεπάγεται και για τους δικούς του λόγους. Έχοντας έννομο συμφέρον λόγω του κόκκινου τρένο ιδιοκτησίας μου. Μου είπε ο ίδιος ο δήμαρχος ότι ο εξερχόμενος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κωλυσιεργούσε για τους δικούς του λόγους να βγάλει το έργο σε πλειστηριασμό. Το κόκκινο τρενάκι ιδιοκτησίας μου με αριθμό κυκλοφορίας ΚΕΑ 6446 πληροί όλους τους νόμιμους όρους λειτουργίας τους στο συγκεκριμένο δρομολόγιο από ΕΟΤ και όλες τις υπερεσίες του δήμου όπως και άδεια αφετηρίας από το Λιμενικό Ταμείο για το 2019 (Βλέπε απόφαση 22/03/2019).
Η εταιρία Νικόλαος Αρχ. Σκλαβούνος ΕΠΕ καταθέτει αγωγή για διαφυγόντα κέρδη σε Δήμο και Δήμαρχο προσωπικά, Λιμενικό Ταμείο και πρόεδρό του προσωπικά.
Κύριε πρόεδρε με τις ανωτέρω παράνομες ενέργειες του δημάρχου πλήττεται ο τουριστικός πλούτος των επιχειρήσεων εντός Αργοστολίου που τόσο έχουμε ανάγκη. Τις 18/04/2019 δεν ήρθε το Costa Riviera που θα έφερνε 2.000 τουρίστες, δεν ήρθε διότι κατά ομολογία του ίδιου του δημάρχου ήταν το άλλο καράβι, το Αλεξανδρα Λ. Στο προηγούμενο δημοσίευμα μου στο Ημερήσιο 23/4/2019 και Εφημερίδα Kefalonia 20/04/2019 είπα ότι το ανώτερο καράβι ήταν κατασχεμένο, πράμα που δεν ισχύει λόγω του ότι μου είχαν δώσει λάθος πληροφορίες. Ζητώ συγγνώμη και μόνο για την λέξη κατάσχεση, όλα τα άλλα ισχύουν. Και ότι το Λιμενικό Ταμείο δεν είχε φροντίσει να φτιάξει τις δέστρες που απαιτούντο για το μεγαλύτερο καράβι. Και αν άραζε αρόδου δεν θα μπορούσαν να βγουν με βάρκες έξω λόγω φουρτούνας. Χαλάλι τους. Και 20/04/2019 Aidavita και 24/4 19 το Costa Riviera ναι μεν βγήκαν, αλλά δεν πήγαν μέσα στην πόλη λόγω των έργων, μπαζών μη προσβάσιμων πεζοδρομίων και ότι και τα τρενάκια ήταν καθηλωμένα μη μπορώντας να προσφέρουν τις χρήσιμες υπηρεσίες τους.
Παρακαλώ κύριε πρόεδρε όπως εξετάσετε το ανωτέρω θέμα και να ενημερωθούν και οι επιχειρηματίες του Αργοστολίου και τα προβλήματα δημιούργησε ο δήμαρχος και να αποδοθούν ποινικές ευθύνες.

Για την Νικόλαος Αρχ. Σκλαβούνος ΕΠΕ
Νικόλαος Σκλαβούνος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed