Πολυχρόνης Δενδρινός: «Μετά από εννέα χρόνια εγκατάλειψης η επαρχία Σάμης είναι έτοιμη να προχωρήσει μπροστά με Δήμαρχο τον Στέλιο Σπαθή»

Αγαπητοί συνδημότες, η δημιουργία του νέου Δήμου Σάμης, μας γεμίζει αισιοδοξία και μας δημιουργεί την πεποίθηση ότι, η Βόρεια Κεφαλονιά (Έρισσος, Πύλαρος, Σάμη) θα επιστρέψει στην ανάπτυξη, μετά από 9 χρόνια εγκατάλειψης και μηδενικού σχεδιασμού για οποιοδήποτε έργο, μικρό ή μεγάλο, από όσα έχει ανάγκη η περιοχή μας.
Όμως, για να λειτουργήσει ο νέος Δήμος χρειάζεται ενεργούς δημότες, εντατική δουλειά, γνώση και εμπειρία. Υπηρετώ την τοπική αυτοδιοίκηση, ως εκλεγμένος αιρετός, πάνω από δύο δεκαετίες. Έχω τη θέληση να καταθέσω αυτή την εμπειρία στην προσπάθεια για τη δημιουργία ενός Δήμου οργανωμένου και αποτελεσματικού που θα προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες στους δημότες του, αλλά και θα σχεδιάζει και θα υλοποιεί τα αναγκαία έργα υποδομής που θα αναβαθμίσουν τον τουρισμό, την κτηνοτροφία και τους υπόλοιπους τομείς της τοπικής μας οικονομίας. Για τους λόγους αυτούς συστρατεύομαι με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Στέλιο Σπαθή στο Συνδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” και ζητώ τη στήριξή σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Πολυχρόνης Δενδρινός
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed