22 μέρες πριν από την… Ανάσταση στον Μητροπολιτικό μας Δήμο, εκκωφαντική εκδήλωση στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Θεόφιλου Μιχαλάτου

Ο κόσμος ήταν μέχρι κάτω τον δρόμο, ο Θεόφιλος Μιχαλάτος χρειάστηκε πάνω από ένα τέταρτο για να φτάσει στο βήμα και να μιλήσει, ήταν η μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στην Κεφαλονιά.
Η «Δημοτική Συμπολιτεία» παρουσιάστηκε και επίσημα σήμερα το βράδυ στους ψηφοφόρους του νέου Δήμου Αργοστολίου, αφού πέρα από τα πρόσωπα, ο επικεφαλής του συνδυασμού, Θεόφιλος Μιχαλάτος, παρουσίασε ένα μεγάλο κομμάτι των προγραμματικών του δηλώσεων και των προτεραιοτήτων του όταν αναλάβει Δήμαρχος του νέου Μητροπολιτικού Δήμου. Παράλληλα, εξαπέλυσε σφοδρή κριτική στην παρούσα Δημοτική Αρχή, ωστόσο δεν παρέλειψε να καλέσει κοντά του όλους εκείνους που τα προηγούμενα χρόνια, για τους δικούς του λόγους ο καθένας, έμειναν μακριά από τις εκλογές, τους πολιτικούς ή ακόμη και από τον ίδιο. Ο κ. Μιχαλάτος ευχαρίστησε δημόσια το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου και τον πρόεδρό του, Σταύρο Σπαθή, που παραχώρησαν την αίθουσα για την αποψινή συγκέντρωση. Αναφέρθηκε επίσης στον σοβαρό θεσμό του Επιμελητηρίου, θεσμό που υπηρέτησε ως πρόεδρος ο ίδιος για 16 χρόνια. Στη συνέχεια έκανε εκτενή αναφορά στην αλαζονεία και την έπαρση της παρούσας Δημοτικής Αρχής και τη συγκέντρωση όλων των εξουσιών του Δήμου σε ένα πρόσωπο. Τόνισε ότι ο ίδιος αντιπροσωπεύει μια παράταξη, που έχει ως πρωταρχικό στόχο την ίση μεταχείρηση, την ισονομία και την ισοπολιτεία μεταξύ των δημοτών και όχι τα δικά μας και τα τα δικούς τους παιδιά. Πολυτέλεια, χλιδή, έπαρση και διχασμός ήταν οι λέξεις που χρησιμοποίησε ο κ. Μιχαλάτος για να περιγράψει την Δημοτική Αρχή του Αλέξανδρου Παρίση.
Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος μίλησε για τον συνδυασμό του για την ευθύνη όλων και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν ο ένας στον άλλο στην κρίσιμη αυτή εκλογική αναμέτρηση. Παλιά στελέχη με ακεραιότητα και νέα στελέχη με πάθος και ενθουσιασμό απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Συμπολιτείας. Στη συνέχεια ακούστηκαν κάποιες από τις προγραμματικές του δηλώσεις, που αφορούν τόσο την Δημοτική Ενότητα Αργοστολίου όσο και τις υπόλοιπες, που τόσο πίσω έμειναν εννέα χρόνια της διακυβέρνησης του Δήμου Κεφαλονιάς από τον Αλέξανδρο Παρίση. Χαρακτήρισε άθλια χαλκεία όλους εκείνους που καταφεύγουν στη συκοφαντία και την βρωμιά για να μην χάσουν τις καρέκλες τους και τα προνόμιά τους. Επιτέθηκε σε αυτούς που πετούν λάσπη στον ίδιο και τους συνεργάτες του και διαδίδουν φήμες για εξαγορά προσώπων και επιχειρήσεων. Στο τέλος της ομιλίας του παρουσίασε έναν-έναν όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού του στο κεντρικό ψηφοδέλτιο, αλλά και τους υποψηφίους στην Τοπική Κοινότητα Αργοστολίου. Όλοι καταχειροκροτήθηκαν και άπαντες εγκατέλειψαν την αίθουσα του Επιμελητηρίου με την βεβαιότητα ότι ο Θεόφιλος Μιχαλάτος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος του Μητροπολιτικού Δήμου του νησιού μας. Με την παρουσία τους τίμησαν την συγκέντρωση του κ. Μιχαλάτου ο υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου, Διονύσης Αραβαντινός και ο εκπρόσωπος του υποψηφίου Δημάρχου Σάμης, Στέλιου Σπαθή, Πολυχρόνης Δενδρινός.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed