Ο επόμενος Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες κατέθεσε το ψηφοδέλτιο της νίκης

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοτική Συμπολιτεία», Θεόφιλος Μιχαλάτος, μαζί με ορισμένα από τα στελέχη του κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Αργοστολίου τα ονόματα του ψηφοδελτίου του.
Τον κ. Μιχαλάτο συνόδευσαν οι Σταύρος Σπαθής, Γιώργος Τσιλιμιδός, Διονύσης Μαγουλάς, Νικόλας Βαλλιανάτος, Μιχάλης Μοσχονάς, Διονύσης Μινέτος, Όθωνας Φιλιππάτος και Γεράσιμος Φιλιππάτος, όπου μέσα σε κλίμα ευφορίας και πίστης για τη νίκη έκαναν την αρχή για τον μεγάλο προεκλογικό αγώνα. Σε αντίθεση με άλλους, που μόνο την Φιλαρμονική δεν πήραν μαζί τους για να καταθέσουν ψηφοδέλτιο η Δημοτική Συμπολιτεία, σεμνά και ταπεινά έκανε αυτή την απαραίτητη για την εκλογική διαδικασία πράξη. Το ψηφοδέλτιο είναι πλήρες, αφού περιέχει τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό υποψηφίων ανά Δημοτική Ενότητα και πλήρες κατάλογο για κάθε Δημοτική και Τοπική Κοινότητα. Ο επικεφαλής δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση, αρκέστηκε όμως σε αυτά που είχε πει χθες το βράδυ κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ότι έφτασε η ώρα η αλαζονεία, η χλιδή, ο διχασμός και η έπαρση να μπουν οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed