Έκαναν το θαύμα, έγραψαν εποποιΐα οι Πρόννοι, νίκησαν τον Παλληξουριακό μέσα στην έδρα του και πήραν το πρωτάθλημα για πρώτη φορά

Ο ποδοσφαιρικός Θεός χρωστούσε κάτι στην ομάδα των Πρόννων από πέρσι. Στις καθυστερήσεις έχασαν το πρωτάθλημα από την Εικοσιμία, στις καθυστερήσεις έχασαν και το κύπελλο από τον Παλληξουριακό.
Σήμερα όμως, πάλι στις καθυστερήσεις, αλλά με έναν χρόνο καθυστέρηση, κέρδισαν με 1-0 τον Παλληξουριακό στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου και έκαναν την μεγάλη έκπληξη. Ο Ζαρνακούπης σκόραρε στο 94ο λεπτό κάνοντας το 1-0 για την ομάδα της Σκάλας και παράλληλα έστειλε στους επτά ουρανούς συμπαίκτες, προπονητή, πρόεδρο και φιλάθλους, μοιράζοντας εμφράγματα την ίδια στιγμή στους αντίστοιχους του Παλληξουριακού, που απείχαν δευτερόλεπτα από την κατάκτηση του τίτλου. Οι δύο ομάδες ισοβάθμισαν στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ, όμως οι Πρόννοι με το 1-1 του πρώτου ματς και το 0-1 σημερινό πήραν τον τίτλο. Σε γενικές γραμμές οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, έχασαν περισσότερες και κλασικότερες ευκαιρίες, με την ομάδα του Δημήτρη Κουρκουμέλη να παίζει έξυπνα και να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα. Ο Ηλίας Αντωνάτος και ο Μπράτι θα δημιουργήσουν φάσεις μπροστά από την εστία του Παπαβασιλείου, αλλά η αστοχία του και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων θα τους στερήσουν το γκολ. Ο Μπερναλής θα έχει δοκάρι για τον Παλληξουριακό και η φάση που έκρινε το ματς και το πρωτάθλημα έγινε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Κόρνερ του Στάβερη από τα δεξιά, σύγχυση στην άμυνα και από κοντά με πλασέ ο Ζαρνακούπης θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, τον τίτλο στα χέρια των συμπαικτών του και την ομάδα του στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ: (Σπύρος Παπαδάτος), Σκαμαντζούρας Γ., Μπερναλής, Τζιαρτζάνης, Αρμάντο, Λούλουδας, Ζερβός (55 Λυκούδης), Αντωνάτος Ηλ. (75 Μαρκάτος Σπ.), Μπράτι, Λαλάι (69 Μπαλάσκας), Αντωνάτος Κ., Μουρελάτος Χ.Σ. (69 Σινάι).
ΠΡΟΝΝΟΙ: (Δημήτρης Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Α., Σπαθής (84 Στάβερης Ν.), Παπαδημητρόπουλος, Κουρκουμέλης Χ, Κουρκουμέλης Σπ., Κόμητας, Ζαρνακούπης, Πολλάκης, Αποστολάτος, Στάβερης Κυρ.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed