Ανοιχτό Κάλεσμα σε Καλλιτέχνες της Κεφαλονιάς για το Saristra Festival

Το Saristra Festival δέχεται προτάσεις από καλλιτέχνες, που είναι μόνιμοι κάτοικοι της Κεφαλονιάς, για την έκθεση έργου τους στα πλαίσια της διοργάνωσης του Saristra Festival 2019 στις 2, 3 και 4 Αυγούστου.

1. Βράβευση:
Ο Καλλιτέχνης θα εκθέσει το έργο του τις ημέρες του φεστιβάλ 2,3,4 Αυγούστου 2019.
2. Όροι συμμετοχής:
Κάθε καλλιτέχνης, που είναι κάτοικος Κεφαλονιάς, μπορεί να συμμετέχει ανεξάρτητα από την εθνικότητα, το φύλο ή την ηλικία.
Οι καλλιτέχνες καλούνται να πραγματευτούν θεματικές χωρίς περιοριστικές αναφορές και χωρίς περιορισμούς στο μέσω έκφρασης ή σε συνδιασμούς μέσων.
Α. Όλοι οι καλλιτέχνες καταθέτουν ένα αρχείο (doc ή pdf) με το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ τους, τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, το ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, τις ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ/ΕΡΓΩΝ και την ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΡΟΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ. Αν η παρουσίαση χρειάζεται ειδικό τεχνικό εξοπλισμό, αυτό πρέπει να αναφέρεται. Ονομασία αρχείου σε λατινικούς χαρακτήρες: yoursurname_yourname_title01 πχ. damianidou_veroniki_Mylittlezen
Β. Όλοι οι καλλιτέχνες καταθέτουν ένα φάκελο με 5 εως 12 εικόνες του έργου, χωρίς να ξεπερνάει τα 10ΜΒ. Τα αρχεία μπορούν να σταλούν είτε με email είτε με wetransfer στο saristrafestival@gmail.com .
Ονομασία φακέλου σε λατινικούς χαρακτήρες: yoursurname_yourname_title02 και ονομασίες εικόνων: yoursurname_yourname_αρίθμηση
Αρκεί μόνο link για αρχεία multimedia ή video!
Προτάσεις κατατίθενται από τις 10 Μαίου έως και την 1η Ιουνίου (23:59 UTC +1) 2019 στο saristrafestival@gmail.com με τίτλο OPEN CALL SARISTRA 2019.

3.Σημαντικές Ημερομηνίες:
Προθεσμία κατάθεσης προτάσεων έως και την 01/06/2019.
Τελική ειδοποίηση συμμετοχής μέσω email στις 30/06/2019.
Στήσιμο έκθεσης στην 01/08/2019.

4. Ασφάλιση:
Το Saristra Festival δεν θα ασφαλίσει τα έργα ούτε τους καλλιτέχνες. Κατά τις βραδινές ώρες θα υπάρχει γενική φύλαξη του χώρου. Για ατύχημα, ζημιά ή απώλεια το Saristra Festival δεν φέρει καμία ευθύνη.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed