Αλεξάκης: «Επικοινωνιακό παιχνίδι στήνει ο Θόδωρος Γαλιατσάτος»

Η νέα δήθεν πρωτοβουλία τηλεοπτικού διαλόγου της Α.Ν.Α.Σ.Α και του επικεφαλής της Θόδωρου Γαλιατσάτου, που μας κοινοποιήθηκε, αποτελεί μια κίνηση εντυπωσιασμού και επίφασης διαλόγου, που επιβεβαιώνει την αρχική εντύπωσή μας για το επικοινωνιακό παιχνίδι που επιδιώκει να στήσει, με υστεροβουλία και σκοπιμότητα.
Δεν γίνεται έτσι ο δημόσιος διάλογος.
Δηλώσαμε ήδη την πρόθεσή μας να συμμετάσχουμε σε μια τηλεσυνάντηση με τους όρους που προσδιορίζουν οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και ηθικής.
Η καθεστωτική, ηγεμονική αντίληψη του συντονιστή μιας τηλεοπτικής διαδικασίας, που διεκδικεί η παράταξη ΑΝΑΣΑ, δείχνει αντιδημοκρατικότητα και έλλειψη σεβασμού στη ελευθεροτυπία, αλλά και στους υποψηφίους των περιφερειακών εκλογών.
Μια διαδικασία η οποία στο μέρος που αφορά τη συμμετοχή των υποψηφίων ολοκληρώθηκε με τη συναίνεση όλων και βρίσκεται, πλέον, στο στάδιο της δημοσιογραφικής, τηλεοπτικής διαχείρισης, την οποία επιδιώκει να ακυρώσει η δήθεν πρωτοβουλία συντονισμού που αυτόκλητα ανέλαβε η παράταξη Α.Ν.Α.Σ.Α.
Δεν θα πάρουμε!
Δεν ορίζουμε τον κ. Γαλιατσάτο τηλεοπτικό παραγωγό, ούτε πολύ περισσότερο δημοσιογράφο.
Επαναβεβαιώνουμε το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή μας σε μια τηλεσυνάντηση, που σημασία θα έχει το περιεχόμενό της και δεν ασχολούμαστε με επικοινωνιακές τακτικές, που επιδιώκουν την παραπλάνηση των πολιτών.
Περιμένουμε από τους τηλεοπτικούς σταθμούς να οργανώσουν τηλεσυναντήσεις, για να ακουστούν οι θέσεις των παρατάξεων και, κυρίως, για να ενημερωθούν οι πολίτες των νησιών του Ιονίου, για τις ευθύνες των διοικήσεων των τελευταίων ετών για την παρακμή που βιώνει ο τόπος μας και οι κάτοικοι του, παρά τις μεγάλες δυνατότητες που υπάρχουν και σπαταλούνται.
Συνένοχοι στο παιχνίδι αποπροσανατολισμού του κόσμου εμείς δε γινόμαστε.
Τα προβλήματα είναι σοβαρά και οι ευθύνες τους μεγάλες.
Αυτό επιβάλλει ο στοιχειώδης σεβασμός στη νοημοσύνη των πολιτών των Επτανήσων!

Από το Γραφείο Τύπου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed