Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε πριν από λίγο μέσα στο γραφείο του ο προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων είχαμε πριν από λίγα λεπτά στο γραφείο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, όπου βρισκόταν ο προϊστάμενος, Θεόδωρος Καλογηρόπουλος, τον οποίο ξυλοκόπησαν άσχημα. Ο κ. Καλογηρόπουλος μεταφέρθηκε εσπευσμένα και αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο Αργοστολίου. Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των δραστών.

Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι οι κουκουλοφόροι ήταν δύο και έδρασαν με πολύ μεγάλη ταχύτητα χωρίς το θύμα να καταφέρει να φέρει κάποια αντίσταση. Παρούσα στο γραφείο την ώρα του ξυλοδαρμού ήταν και η γραμματέας της υπηρεσίας, η οποία σε κατάσταση σοκ δεν μπόρεσε να αντιδράσει, παρά μόνο όταν οι δράστες έφυγαν από το κτήριο. Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό δέκα ημέρες πριν από τις Δημοτικές Εκλογές, την ώρα που τα έργα στο Αργοστόλι έχουν βαλτώσει, ιδιαίτερα αυτό του γουλόστρωτου. Από τις ανακρίσεις της αστυνομίας που θα ακολουθήσουν ελπίζουμε ότι θα μάθουμε τους δράστες και τα κίνητρά τους, σε μια πράξη που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην Κεφαλονιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, χωρίς να έχουν διασταυρωθεί ακόμη από την Αστυνομία. οι δύο δράστες δεν ήταν Κεφαλλονίτες, αλλά… εισαγόμενοι. Σύμφωνα με αυτό ελέγχεται αν και κατά πόσο ο κ. Καλογηρόπουλος ήταν το επίδοξο θύμα τους ή έκαναν λάθος στο γραφείο και στόχος ήταν άλλο στέλεχος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου. Ακόμη ωστόσο όλα είναι συγκεχυμένα. Περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις τόσο από την Αστυνομία όσο και από τον Δήμο Κεφαλονιάς και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο. Αναφορικά με το θύμα, βρίσκεται ακόμη στο Νοσοκομείο Αργοστολίου με πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα, με πιο σοβαρό το ένα σπασμένο πλευρό του. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στον συμπατριώτη μας μηχανικό και άμεση σύλληψη των δύο δραστών.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed