Σε Κεφαλονιά και Ιθάκη περιόδευσε ο Σπύρος Σπύρου

Με επισκέψεις και συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων και κατοίκων συνεχίζει την περιοδεία του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Σπύρος Σπύρου στην Κεφαλονιά συνοδευόμενος από τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου του για την εν λόγω Περιφερειακή Ενότητα.
Ο κ. Σπύρου χθες επισκέφθηκε την Ιθάκη ενώ σήμερα το πρωί συνοδευόμενος από τους υποψηφίους του συνδυασμού του για την Π.Ε. Κεφαλονιάς, επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο, την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, το ΚΤΕΛ και τη μονάδα ημερήσιας φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «Υπερίων» στο Ληξούρι. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ιόνιος Συμμαχία» συναντήθηκε με την Λιμενάρχη Κεφαλονιάς κ. Κολοβού με την οποία συζήτησε ζητήματα που άπτονται της αρμοδιότητάς της ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με αξιωματούχους και υπαλλήλους του λιμενικού σώματος για το έργο που προσφέρουν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν . Σε ό,τι αφορά το πρόβλημα που υπάρχει με την κατάργηση του Λιμενικού σταθμού Ληξουρίου, ο κ. Σπύρου και οι συνεργάτες του χαρακτήρισαν τουλάχιστον άστοχη την απόφαση αυτή και επεσήμαναν ότι θα πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την επαναλειτουργία του.
Ανάλογες ήταν και οι συναντήσεις που είχε ο κ. Σπύρου στην Αστυνομική Διεύθυνση και την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Στις συναντήσεις του με τον Αστυνομικό Διευθυντή και τον Υποδιευθυντή τέθηκαν υπόψη του κ. Σπύρου ζητήματα που σχετίζονται με τον εξοπλισμό του σώματος της Αστυνομίας στην Κεφαλονιά αλλά και με τις ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό οι οποίες αυξάνονται κατακόρυφα τους καλοκαιρινούς μήνες. Η ύπαρξη προβλημάτων σε επίπεδο υποδομών και υλικοτεχνολογικού εξοπλισμού τέθηκε ομοίως στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων και από τον Διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος Κεφαλονιάς με τον οποίο συζήτησαν και θέματα πολιτικής προστασίας.
Ο κ. Σπύρου, συνοδευόμενος από τα μέλη του συνδυασμού του «Ιόνιος Συμμαχία», επισκέφθηκε και το ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς ενώ στο Ληξούρι είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει από κοντά με τους εργαζόμενους του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία της Ένωσης «Υπερίων». Εκεί, διαπίστωσε από κοντά το σημαντικό έργο το οποίο επιτελείται στον τομέα της στήριξης της καθημερινότητας των Ατόμων με Αναπηρία αλλά και ως προς την αυτοεξυπηρέτησή τους και την συμμετοχή τους σε όσο το δυνατόν περισσότερους τομείς της ζωής. Παράλληλα, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δεσμεύτηκε για ουσιαστική συμβολή στο αίτημα για μετατροπή του Κέντρου σε Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης.

Στην Ιθάκη
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ιόνιος Συμμαχία» χθες επισκέφθηκε και πάλι την Ιθάκη όπου μαζί με τους εκεί υποψηφίους του συνδυασμού κ.κ. Καλλίνικου Πηνελόπη και Απόστολο Χατζηαθανασίου καθώς και άλλα στελέχη του ψηφοδελτίου του, επισκέφθηκε το Επαρχείο της Ιθάκης και υπηρεσίες του Δήμου όπου αντάλλαξε απόψεις και συζήτησε με τους υπαλλήλους. Συγχρόνως, ο κ. Σπύρου και οι συνεργάτες του έθεσαν υπόψη των κατοίκων τις προτάσεις του συνδυασμού «Ιόνιος Συμμαχία» για την Περιφέρεια και ειδικότερα για τα μικρά νησιά.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed