Επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοκατοχή είναι οι κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα των δύο δραστών του χθεσινού ξυλοδαρμού

Συνελήφθησαν, χθες, το μεσημέρι, στον Πόρο Κεφαλληνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) και με την συνδρομή προσωπικού του Λιμενικού Σταθμού Πόρου, ένας 29χρονος ημεδαπός και ένας ακόμη 28χρονος αλλοδαπός, για την πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος 55χρονου ημεδαπού, υπαλλήλου του Δήμου Κεφαλληνίας.
Ως προς το ιστορικό του περιστατικού, χθες το πρωί, τα δύο άτομα που συνελήφθησαν, έχοντας μερικώς καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα, τον 55χρονο υπάλληλο του Δήμου Κεφαλληνίας στον εργασιακό του χώρο, προξενώντας του επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Ακολούθησε εκτεταμένη αστυνομική κινητοποίηση των δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κεφαλληνίας και ανάλυση των στοιχείων του τρόπου δράσης των δύο δραστών, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν και να συλληφθούν άμεσα, στον χώρο του Λιμένα Πόρου, με την συνδρομή του προσωπικού του αντίστοιχου Λιμενικού Σταθμού. Ειδικότερα οι δύο δράστες εντοπίστηκαν σε ι.χ.ε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 29χρονου ημεδαπού και στην κατοχή τους, σε έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, δύο κινητά τηλέφωνα και μια φούτερ μπλούζα. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, της διατάραξης οικιακής ειρήνης και κατά περίπτωση της παράνομης οπλοφορίας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed