Υποστηρίζω την ελπίδα στη Σάμη και στην Κεφαλονιά μας

Πέρα από κομματικές παρατάξεις, ενθαρρύνω και υποστηρίζω ανεπιφύλακτα τον Στέλιο Σπαθή για τον δήμο της Σάμης γιατί από όλους του υποψήφιους δημάρχους είναι ο μόνος που με θάρρος και χωρίς μισόλογα δημοσίευσε την πολιτική διακήρυξη του εκφράζοντας με σαφήνεια και παρρησία τις θέσεις του, σε ένα σχεδιασμό που περιλαμβάνει τους κύριους άξονες:
Την καθημερινότητα των πολιτών και
Μια στοχευμένη ανάπτυξη και ανάδειξη του Τόπου μας ώστε:
-Να προστατεύσει και να αναδείξει τον μοναδικό ιστορικό, πολιτιστικό και περιβαλλοντικό πλούτο του Δήμου μας.
-Να δημιουργήσει πόλεις και χωριά με σεβασμό στις παραδόσεις, την ιστορία και το περιβάλλον μας, που να υπηρετούν τους πολίτες, ντόπιους ή επισκέπτες.
-Να θέσει τον Δήμο στην υπηρεσία του Δημότη, και να δημιουργήσει ενεργούς πολίτες.
-Να εξοπλίσει με δυνατότητες και προοπτικές και κυρίως με αισιοδοξία και ελπίδα τους νέους συμπολίτες μας.
-Να οδηγήσει τον Δήμο μας μπροστά, τον ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΣΑΜΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ…
Ενθαρρύνω και υποστηρίζω ανεπιφύλακτα τον Παναγή Δρακουλόγκωνα και τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο γιατί κατά τη διάρκεια της θητείας τους στην Περιφέρεια έδειξαν μια αξιέπαινη και ελπιδοφόρα δράση δείχνοντας ότι ήταν εκεί, με καρδιά όμως γνήσιου Κεφαλλονίτη.
Η Σάμη, η Κεφαλονιά και τα Νησιά μας, παρά τις δύσκολες και εφιαλτικές οικονομικές συνθήκες της πατρίδας μας, γνώρισαν μέρες φροντίδας και σχετικής αναγνώρισης. Ενδεικτικά αναφέρω, ότι χάριν του Παναγή Δρακουλόγκωνα, στην Σάμη διατέθηκαν ή δεσμεύτηκαν για διάφορα έργα, περί τα 11 εκατ. Ευρώ. Το ποσό αυτό ίσως ήταν πολύ μεγαλύτερο αν η Σάμη δεν γνώριζε τη ολοκληρωτική αδιαφορία και περιφρόνηση του Δήμου της Κεφαλονιάς και του απερχόμενου δημάρχου.
Το βάρος όμως πέφτει σε όλους εμάς, τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες που θέλουμε να φέρουμε την ελπίδα ξανά στο Τόπο μας.

Γαβριήλ Μανωλάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed