Κατακεραυνώνει την ιστοσελίδα μας ο Λούκας Νιφοράτος, εμείς του απαντάμε ότι «ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα» και «ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται»

Οξεία ήταν η απάντηση που λάβαμε πριν από λίγο από τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου, Λούκα Νιφοράτο, αναφορικά με το πρωινό δημοσίευμά μας και την «κακή σχέση» που έχει με τον έτερο συνυποψήφιό του στην «Ισχυρή Κεφαλονιά», Γιώργο Καλιτσουνάκη.
Η απάντηση του κ. Νιφοράτου είναι η εξής: «Μετά την ανάρτηση στην ιστοσελίδα efimeridakefalonia του κειμένου περί διαμάχης μεταξύ εμού και του κυρίου Γεώργιου Καλιτσουνάκη ανώτατου αξιωματικού Λιμενικού Σώματος, δηλώνω κατηγορηματικά ότι αυτό το προβοκατόρικο δημοσίευμα δεν με εκπροσωπεί, είναι ψευδέστατο, ποτέ μου δεν διαμαρτυρήθηκα, μάλιστα κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου αγκαλιστήκαμε, φιληθήκαμε και ευχηθήκαμε ο ένας στον άλλο. Παρακαλώ πολύ να ασχολείστε με άλλα πολύ πιο σοβαρά θέματα, μην ασχολείστε με τον Νιφοράτο γιατί δεν φοβάμαι καμία αστραπή. ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ. Εύχομαι οι δημιουργικές σας αποφάσεις θέσεις και προτάσεις να καρποφορήσουν».

Η απάντηση της ιστοσελίδας και του συντάκτη του κειμένου είναι η εξής:
Κύριε Νιφοράτε στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί, ωστόσο εσείς, ως εξαιρετικός ηθοποιός που είστε, παίζετε με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο σας. Ακόμη και εγώ σας έχω χειροκροτήσει πολλές φορές απολαμβάνοντάς σας πάνω στο σανίδι ή στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου. Ειδικά σε εκείνη την «παράσταση» που κλάψατε είσαστε χάρμα οφθαλμών. Τώρα, σε ότι έχει να κάνει με την «κόντρα» μεταξύ εσάς και του Γιώργου Καλιτσουνάκη, οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ ξέρουν ότι οι σχέσεις σας δεν είναι και στο… φόρτε τους. Θα σας πρότεινα να ακούσετε το τραγούδι της Γλυκερίας «Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα» και μετά να ανατρέξετε στο βιβλίο των παροιμιών και να δείτε εκείνη που λέει πως «ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται». Τα αστραπόβροντα, που γράφετε στο κείμενό σας είναι κοντά, αν και Μάιος-Ιούνιος ο ουρανός θα γεμίσει από αυτά τα φυσικά φαινόμενα. Για την ακεραιότητα και τη διαφάνεια του ρεπορτάζ μιλήσαμε και με τον άμεσα εμπλεκόμενο, Γιώργο Καλιτσουνάκη, ο οποίος μας είπε απλά: «ουδέν σχόλιο, εσείς τη δουλειά σας και εγώ και τη δική μου». Να προσθέσω εδώ και να σας ενημερώσω ότι σε ένα σύντομο γκάλοπ που έκανα στην αγορά αυτή τη φορά θα εκλεγείτε με το ζόρι, αφού ο κόσμος σας βλέπει τριτοτέταρτο στο ψηφοδέλτιο. Άλλωστε, πέραν του κ. Καλιτσουνάκη έχετε να παραβγείτε εκλογικά κόντρα σε άλλα μεγάλα ονόματα του συνδυασμού σας, όπως είναι ο Σπύρος Λουκάκης και ο Αλέκος Γαβριελάτος (Αλούπης), οι οποίοι έχουν έρεισμα στην κοινωνία του Αργοστολίου. Σας εύχομαι καλή δύναμη στον αγώνα σας και ελπίζω να εκλεγείτε.

Λίγο, πριν μετανιώσω και μάθει ποσό φιλάει γλυκά γράφω την απιστία του κι γοητεία του, δε με νικά
Γράφω την απουσία, την προδοσία, δυο φονικά λίγο πριν μετανιώσω και μάθει ποσό φιλάει γλυκά
Μα αυτός κοιτάει αγέρωχα και πουλάει φτηνά τον έρωτα σαν Ιούδας φιλά υπέροχα, μα δε με γελά, δε με ξεγελά
Μα αυτός κοιτάει αγέρωχα και πουλάει φτηνά τον έρωτα σαν Ιούδας φιλά υπέροχα, μα δε με γελά, δε με ξεγελά
Λίγο, προτού να φύγω, στο παραλίγο της αντοχής πνίγω δικά του ψέματα και τα συμπλέγματα της ενοχής
Λίγο πριν μετανιώσω και χάδι νιώσω άλλης ψυχής λίγο προτού να φύγω στο παραλίγο της αντοχής
Μα αυτός κοιτάει αγέρωχα και πουλάει φτηνά τον έρωτα σαν Ιούδας φιλά υπέροχα, μα δε με γελά, δε με ξεγελά

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed