Σε συγκινησιακή φόρτιση και παρουσία όλων των… τάσεων της Νέας Δημοκρατίας, η Ρόδη Κράτσα παρουσίασε το ψηφοδέλτιό της

Έξι ημέρες πριν από τις Περιφερειακές Εκλογές η υποψήφια Περιφερειάρχης, Ρόδη Κράτσα, παρουσίασε χθες το βράδυ το ψηφοδέλτιό της, σε μια σχετικά μεγάλη εκδήλωση, όπου έδωσε το παρόν ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου.
Ήταν μια εκδήλωση που μάζεψε αρκετό κόσμο, αν και οι διοργανωτές περίμεναν ακόμη περισσότερο. Το σημαντικό όμως για την Ρόδη Κράτσα ήταν πως παρουσιάστηκαν όλες οι τάσεις της Νέας Δημοκρατίας στο νησί μας, όπως ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, με αρκετούς Δημοτικούς Συμβούλους, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου, Βασίλης Ρουχωτάς με τον πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Βαγγέλη Λουκέρη και ο εν δυνάμει υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό μας, Παύλος Παπαδάτος. Την ευθύνη της παρουσίασης είχε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Γιάννα Κουλουμπή με… βοήθεια από την Αγγελική Κακουράτου. Διαβάστηκε χαιρετισμός από τον Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ από την πλευρά του Δήμου ανέβηκε στο βήμα και μίλησε ο αναπληρωτής του Δημάρχου, Διονύσης Λουκούδης, όπου τόνισε την μεγάλη ευκαιρία που έχουν τα νησιά μας να έχουν Δήμαρχο και Περιφεριάρχη προερχόμενους από τη Νέα Δημοκρατία, την ώρα που πρωθυπουργός θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στην δική του ομιλία ο Βασίλης Οικονόμου επιτέθηκε στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε από τον κόσμο να δώσει μεγάλη νίκη στη Νέα Δημοκρατία στις Ευροεκλογές. Παράλληλα έπλασε το εγκώμιο της Ρόδης Κράτσα, θυμίζοντας τα όσα έκανε την περίοδο που ήταν Ευρωβουλευτής για τα Επτάνησα. Έψεξε το έργο του νυν Περιφερειάρχη, Θόδωρου Γαλιατσάτου, ζήτησε αλλαγή σελίδας στα Ιόνια Νησιά τονίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία πρέπει να κερδίσει και τις 13 Περιφέρειες της χώρας. Φανερά συγκινημένη η κα Κράτσα στην δική της ομιλία ευχαρίστησε όλους βρέθηκαν χθες στην αίθουσα του ξενοδοχείου Μεντιτερανέ. Στη συνέχεια έκανε μια μικρή αναδρομή στα πεπραγμένα της στις Βρυξέλλες και στην διαφήμιση και προβολή που έκανε εκεί τον Ιόνιων Νησιών. Δεν κούρασε πολύ με την μεστή ομιλία της και χωρίς ουσιαστικά να επιτεθεί με σφοδρότητα στους αντιπάλους της, παρουσίασε το δικό της πρόγραμμα για τα νησιά μας δίνοντας μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη μέσω του τουρισμού και την περαιτέρω ανάπτυξη των συγκοινωνιών μεταξύ των νησιών μας. Τέλος, παρουσίασε τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου της λέγοντας δύο λόγια για τον κάθε υποψήφιο. Οι υποψήφιοι στην Π.Ε. Κεφαλονιάς είναι οι εξής:
Τραυλός Σταύρος
Μαρκέτου Ιωάννα
Κουρής Σωτήρης
Μαρκαντωνάτος Σίμος
Παρίσης Ηλίας
Χαρτουλιάρη Ζωή
Λορεντζάτος Χαράλαμπος
Παλημέρης Διονύσης
Σκιαδαρέση Μαρία
Φιοραβάντες Ευάγγελος
Απέργη Ελένη

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed