Χωρίς εκπρόσωπο της Κυβέρνησης και με ελάχιστο κόσμο τελέστηκε το πρωί η Δοξολογία για την Ένωσή μας με την Μητέρα Ελλάδα

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο ο Μητροπολιτικός Ναός της Ευαγγελίστριας στο Αργοστόλι ήταν σχεδόν άδειος κατά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας και Δοξολογίας για την 155η επέτειο της Ένωσης των Νησιών μας με την Ελλάδα.
Στην Δοξολογία χοροστάτησε η Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριος και το παρών έδωσε όλες οι πολιτικές και πολιτειακές αρχές του τόπου. Η Βουλευτής του Νομού μας απουσίαζε, ωστόσο στη Μητρόπολη παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης, Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο Δήμαρχος, Αλέξανδρος Παρίσης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού Σώματος, καθώς και η υποψήφια Περιφερειάρχης, Ρόδη Κράτσα και επίσης ο εν δυνάμει υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Παπαδάτος. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Ζωγραφιά Μινέτου, διευθύντρια του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου. Μετά το πέρας της Δοξολογίας τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των Ριζοσπαστών από τον κ.κ. Δημήτριο και ακολούθησε η τελετή κατάθεσης στεφάνων. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πέραν από την απουσία της Βουλευτού μας καταγράψαμε για ακόμη μια φορά την απουσία εκπροσώπου της Κυβέρνησης. Φαίνεται ότι εν μέσω προεκλογικής περιόδου η Κυβέρνηση δεν κατάφερε να βρει ένα στέλεχός της να βρεθεί στην Κεφαλονιά, παρά το γεγονός ότι αρκετοί κατάγονται από το νησί μας.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed