Κεντρική προεκλογική ομιλία του Μάκη Μονιά στην Πύλαρο

Στη Πύλαρο και συγκεκριμένα στο Πολιτιστικό Κέντρο στη Αγία Ευφημία, πραγματοποιήθηκε χτες, η Κεντρική προεκλογική Συγκέντρωση της «Δημοτικής Αναγέννησης για το Δήμο Σάμης».
Στην ομιλία του προς τους Συγκεντρωμένους πολίτες, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μάκης Μονιάς, αναφέρθηκε στα προβλήματα της Περιοχής, στην έλλειψη συγκεκριμένων υποδομών, ( αντιπλημμυρικά έργα, περιφερειακός Αγ. Ευφημίας, ύδρευση Ερίσου κ.αλ.). Στη διαφανή διαχείριση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Επαρχίας μας, ( Μύρτος, Σπήλαια κλπ ), των δημοτικών κτηρίων και γενικότερα της δημοτικής περιουσίας στο σύνολό της. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε, στη γνώση που αποκτήθηκε από τις επαφές της Παράταξης, με το Λαό της Περιοχής, στη διάρκεια των προεκλογικών περιοδειών, για το σύνολο των προβλημάτων που τους απασχολούν και την προσπάθεια που θα γίνει από την Παράταξη, για την επίλυσή τους. Κάλεσε δε τους πολίτες, σε ενεργή συμμετοχή και έλεγχο, της Διοίκησης του Νέου Δήμου Σάμης, συμμετοχή στις αποφάσεις μέσω των Λαϊκών Συνελεύσεων και έλεγχο των οικονομικών πραγμάτων, τα οποία θα είναι ανοικτά και προσβάσιμα σε όλους τους πολίτες.
Τέλος κάλεσε τους πολίτες του νέου Δήμου Σάμης, να υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Αναγέννησης, «να υπερψηφίσουν την Αναγέννηση του τόπου μας, κόντρα στο παλιό, στο φθαρμένο και στο δοκιμασμένο!» Ο τόπος χρειάζεται πραγματική Αναγέννηση!Το «καράβι» χρειάζεται Αλλαγή Πορείας! Πορείας, προς ένα νέο, με πλήρη διαφάνεια και συμμετοχή, προορισμό, που η Δημοτική Αναγέννηση για τον Δήμο Σάμης, μπορεί και θέλει να οδηγήσει, κόντρα σε ιδιοτέλειες και διαπλεκόμενα συμφέροντα! Κόντρα στις κεντρικές πολιτικές επιλογές, επιλογές που φτωχοποιούν και υποβαθμίζουν τη ποιότητα ζωής των πολιτών! Όλη την ομιλία του Μάκη Μονιά, μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Ρεπορτάζ Τάσος Καβαλλιεράτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed