Ιωάννα Κουβαρά: «Ψηφίζουμε τα έργα και όχι τις υποσχέσεις»

Εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης της περασμένης Κυριακής, θα ήθελα να συγχαρώ το νεοεκλεγέντα περιφερειακό σύμβουλο Ιθάκης, Θανάση Λιβιτσάνη και να του ευχηθώ να υπηρετήσει τον ιθακησιακό λαό επάξια των προσδοκιών του, όποιο αποτέλεσμα κι αν φέρει η επαναληπτική εκλογική διαδικασία!
Συγχαίρω και τον κ. Διονύσιο Στανίτσα για την επανεκλογή του στο αξίωμα του δημάρχου, καθώς και όλους τους εκλεγέντες συμβούλους. Καλή δύναμη εύχομαι σε όλους και επιτυχή συνεργασία με μόνο γνώμονα την εκπροσώπηση μας και την ποιοτική εξέλιξη του τόπου μας! Θεωρώ πως συγχαρητήρια αναλογούν και σε όλους εμάς τους υποψήφιους, που δεν εκλεχθήκαμε, τόσο για την προσπάθεια μας να ενημερώσουμε για τα ζητήματα του τόπου μας και για θέσουμε απόψεις και προβληματισμούς για την προσέγγιση των ζητημάτων αυτών, συμβάλλοντας στο δημοκρατικό αίσθημα, όσο και για την προθυμία μας για προσφορά στα κοινώς δρώμενα!
Περαιτέρω, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους Ιθακήσιους που στήριξαν πραγματικά την Ιθάκη μας και την πορεία της προς την ανάπτυξη, ψηφίζοντας την ΑΝΆΣΑ! Ευχαριστώ θερμά τους ψηφίσαντες στις περιφερειακές εκλογές με μοναδικό κριτήριο την εξέλιξη του τόπου μας, έχοντας εκτιμήσει την αποδεδειγμένη προσφορά της ΑΝΑΣΑ, αλλά και τις δυνατότητες των ανθρώπων που την απαρτίζουν, καθώς έδωσαν ελπίδα εξέλιξης της τοπικής πολιτικής συνείδησης σε όσους πιστεύουμε ότι η έννοια της πολιτικής, δηλαδή της ανιδιοτελούς προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, έχει στην πράξη διαβρωθεί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας, καθώς επιδείξατε την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου για την εκπροσώπηση σας στο σοβαρότατο πεδίο της δευτεροβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης, γεγονός που απέδειξε πως η έντιμη και αξιοπρεπής προεκλογική προσπάθεια εκτιμήθηκε και γεγονός ωστόσο που δεν στάθηκε αρκετό για να εκπροσωπήσω την Ιθάκη σε περιφερειακό επίπεδο, δεδομένου ότι η ΑΝΆΣΑ δεν κατόρθωσε εδώ να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους την πρώτη Κυριακή.
Ωστόσο, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ότι την ερχόμενη Κυριακή η ΑΝΑΣΑ θα είναι η περιφερειακή αρχή ΚΑΙ της επόμενης ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ, γιατί αυτή μας αξίζει! Εξ άλλου, η ΑΝΑΣΑ ήταν και είναι κομματικά ανεξάρτητος συνδυασμός – και για την ακρίβεια ο μόνος ανεξάρτητος συνδυασμός στην Ιθάκη στις εν εξελίξει περιφερειακές εκλογές- και όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως το κομματικό κριτήριο στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν οδηγεί πουθενά, καθώς συνιστά μέσο χειραγώγησης και αποπροσανατολισμού της ορθής πολιτικής συνείδησης! Μοναδικό κριτήριο μας την ερχομένη Κυριακή θα είναι το όφελος του τόπου μας και η αξιοσύνη και η εργατικότητα των ανθρώπων που μας επέδειξαν έργο και εξέλιξη και με αυτό και μόνο το κριτήριο θα πάμε όλοι να ψηφίσουμε την ΑΝΑΣΑ! Ο αγώνας συνεχίζεται και θα είναι επιτυχής! Θα ψηφίσουμε τα έργα και όχι τις υποσχέσεις!

Ιωάννα Κουβαρά

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed