Βαγγέλης Λουκέρης: «Θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις με μετριοπάθεια και χωρίς αντιπαλότητες για την επιτυχία του Δήμου Ληξουρίου»

Με τις επαναληπτικές εκλογές της 2ας Ιουνίου 2019 ολοκληρώνεται η διαδικασία για την επαναλειτουργία του Δήμου Ληξουρίου. Συγχαίρω όσους πέρασαν στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.
Μέσα από τον συνδυασμό “ΠΑΛΛΗ-ΛΗΞΟΥΡΙ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ” μαζί με όλους τους άλλους συνυποψήφιους μου δώσαμε έναν αξιοπρεπή, καθαρό και με υψηλό πολιτικό ήθος προεκλογικό αγώνα, μόνοι, χωρίς καμία οικονομική η άλλη εξάρτηση. Από την θέση που μας έταξε η ψήφος των συμπολιτών μας θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις με μετριοπάθεια και χωρίς αντιπαλότητες για την επιτυχία του Δήμου Ληξουρίου, με απαράβατη αρχή τον σεβασμό των συμπολιτών μας, την διαφάνεια και την χρηστή διοίκηση, χωρίς την ανάληψη κανενός αξιώματος. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους εμπιστεύτηκαν και τίμησαν με τη ψήφο τους τον συνδυασμό μας και μοιράστηκαν μαζί μας το όραμά μας για έναν Δήμο εξωστρεφή, ανθρώπινο και με συμμετοχικό σχεδιασμό. Προσωπικά ευχαριστώ από καρδιάς όσους και όσες με στήριξαν, καθώς και τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες που διαχρονικά με τιμούν και με στηρίζουν. Μαζί σας με συνδέουν αμοιβαία αισθήματα σεβασμού, εκτίμησης, καθώς και υποχρέωση να αγωνιστούμε για ένα παραγωγικό δήμο. Προχωράμε μαζί…

ΛΟΥΚΕΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
τ. Πρόεδρος ΝΟΔΕ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed