Κρίμα, πολύ κρίμα, χάσαμε τον «επιστήμονα» του τουρισμού, μαύρα περιβραχιόνια θα φορούν όλοι φέτος στην έκθεση στο Μαϊάμι

Δεν είναι πως η «Ισχυρή Κεφαλονιά» έχασε τον Μητροπολιτικό Δήμο Αργοστολίου, δεν είναι πως ο Διονύσης Λυκούδης έχασε δέκα αντιδημαρχίες και… βάλε, είναι ότι το Αργοστόλι και κατ’ επέκταση η Κεφαλονιά έχασαν τον «επιστήμονα» του τουρισμού.
Δεν είναι μικρό πράγμα η κοινωνία της Λειβαθούς να σε τιμωρεί και δίκαια σε τιμώρησε Ευάγγελε Κεκάτε. Εννέα χρόνια ήσουν άφαντος, ειδικά τα τέσσερα πρώτα που ήσουν και Αντιδήμαρχος της περιοχής. Δίκαια σε τιμώρησε διότι επί των ημερών σου δεν μπήκε μια πρόκα στη Λειβαθώ. Δίκαια σε τιμώρησε διότι επί των ημερών σου ο απλός δημότης δεν σε έβρισκε στο γραφείο σου, όλο και σε κάποια έκθεση είχες να πας. Δίκαια σε τιμώρησε διότι αντί να κάνεις ενέργειες να κλείσει καμιά λακκούβα εσύ ήσουν στο Ντουμπάι και δοκίμαζες μπακλαβά Τουρκίας. Δίκαια σε τιμώρησε διότι αντί να… κόψεις το λαιμό σου η Λειβαθώ να είναι καθαρή εσύ σουλατσάριζες στον φοινικόδρομο στο Μαϊάμι. Δίκαια σε τιμώρησε διότι αντί να ακούς τα προβλήματα του απλού πολίτη και να πασχίζεις για να λυθούν εσύ έκανες την βόλτα σου για ψώνια στην Τραφάλγκαρ Σκουέαρ του Λονδίνου. Δίκαια σε τιμώρησε γιατί πολλές φορές ξεπέρασες σε αλαζονεία ακόμη και αυτόν, τον Διονύση Λυκούδη. Δίκαια σε τιμώρησε διότι όταν σε έψαχνε εσύ όλο και κάποια βράβευση θα έκανες στο Μέγαρο παρέα με τον Δήμαρχο σε κάποιον… περαστικό από το νησί μας. Δίκαια βρίσκεσαι εκεί που βρίσκεσαι και αυτό έπρεπε να είχε γίνει από το 2014, αλλά ο σεισμός έσωσε τον Παρίση και παρέα του σώθηκες και εσύ. Μείνε εκεί που είσαι, χρησιμότερος θα είσαι για την κοινωνία. Μην στενοχωριέσαι που δεν θα πας στο Μαϊάμι φέτος, οι διοργανωτές της Έκθεσης μας έχουν ενημερώσει ότι θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια για την απουσία σου.

Υ.Γ. Συγχαρητήρια από καρδιάς στον γιο σου Βασίλη Κεκάτο, που με το βραβείο που κέρδισε έκανε γνωστή την Κεφαλονιά στα πέρατα του κόσμου. Και εις ανώτερα για τον άξιο αυτόν πρεσβευτή του νησιού μας.

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed