Διπλό άσχημο χτύπημα στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεφαλονιά, εκτός μένουν οι Παναγής Δρακουλόγκωνας και Σπύρος Παγώνης

Δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελαν τα πράγματα στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού σήμερα το πρωί οριστικοποιήθηκε η απουσία από το ψηφοδέλτιό του του Αντιπεριφερειάρχη, Παναγή Δρακουλόγκωνα, αλλά και του Διευθυντή του ΕΠΑΛ Ληξουρίου, Σπύρου Παγώνη.
Η περιβόητη νομική γνωμάτευση από το υπουργείο έφτασε χθες, όπου σύμφωνα με αυτή ο απερχόμενος Αντιπεριφερειάρχης, Παναγής Δρακουλόγκωνας, έχει το ασυμβίβαστο, λόγω της θέσεώς του, δεν μπορεί να είναι υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Αυτή η εξέλιξη αποτελεί ένα ισχυρό χτύπημα στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την έδρα της Κεφαλονιάς, αφού ο κ. Δρακουλόγκωνας αποτελεί το βαρύ όπλο στο κυβερνητικό κόμμα και το απέδειξε για μια φορά ακόμη στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές αγγίζοντας το όριο των 4000 σταυρών. Επίσης σημαντικό είναι το χτύπημα της μη υποψηφιότητας του Διευθυντή του ΕΠΑΛ Ληξουρίου, Σπύρου Παγώνη, ο οποίος ούτε αυτός θα είναι υποψήφιος. Ο κ. Παγώνης για να είχε συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο έπρεπε μέχρι χθες να είχε παραιτηθεί από τη θέση του, κάτι που δεν έκανε. Έτσι, η μόνη σίγουρη του ψηφοδελτίου είναι η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, οι οποία πρέπει να βρει τους παρτενέρ της για να συμπληρωθεί το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ενδεχομένως μέχρι την Παρασκευή να υπάρχει εξέλιξη αναφορικά με τα άλλα δύο ονόματα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed