Νέο κρούσμα σεξουαλικής ανωμαλίας στην Κεφαλονιά, συμπολίτης μας κλέβει γυναικεία βρακάκια και σουτιέν από τις απλώστρες ρούχων

Δεν έχουν περάσει παρά μερικές ημέρες από την σύλληψη συμπατριώτη μας που αποσπούσε με τη βία παπούτσια από γυναίκες για την σεξουαλική του απόλαυση και χθες έγινε γνωστό, μέσα από καταγγελίες αναγνωστών, ένα ακόμη περίεργο φαινόμενο.
Σύμφωνα με αυτές τις μαρτυρίες στην περιοχή της Λειβαθούς υπάρχει συμπολίτης μας, ο επονομαζόμενος και ως «ταρζάν» για τις καταδρομικές του συμπεριφορές, ο οποίος κλέβει γυναικεία εσώρουχα από τις απλώστρες των σπιτιών. Πολλές γυναίκες έχουν χάσει κατά καιρούς βρακιά και σουτιέν, με το φαινόμενο να παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις τον τελευταίο καιρό λόγω της πυκνότητάς του. Ειδικά, τώρα το καλοκαίρι ο δράστης έχει μεγαλύτερη… εμβέλεια, αφού τα ρούχα μένουν έξω για να στεγνώσουν, ενώ στο ρεπερτόριό του έχουν προστεθεί και τα γυναικεία μαγιό. Απλώνεις το μπικίνι σου το βράδυ και το πρωί δεν έχεις μαγιό να πας στη θάλασσα. Ας ελπίσουμε να λάβει τέλος αυτό το φαινόμενο, το οποίο έχει αφήσει… ξεβράκωτες τις μισές γυναίκες της Λειβαθούς.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed