Πρώτη επαφή της υποψήφιας Βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Βίκυ Τσιμάρα, με την εκλογική επιτροπή, αποφάσεις για τον προεκλογικό αγώνα

Την πρώτη επαφή με την εκλογική επιτροπή είχε χθες η υποψήφια Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Βίκυ Τσιμάρα, η οποία έφτασε στο νησί μας για να ξεκινήσει την προεκλογική της εκστρατεία.
Το κλίμα σε αυτή την πρώτη συγκέντρωση ήταν εξαιρετικό και παρά τα όσα είχαν ακουστεί τις προηγούμενες ημέρες περί αδύναμου ψηφοδελτίου του ΚΙΝΑΛ στο νομό μας, η απάντηση ήταν ότι οι κάλπες θα διαψεύσουν όλους αυτούς. Η εκλογική επιτροπή καθόρισε το πρόγραμμα των περιοδειών των υποψηφίων Βουλευτών, με το βάρος να πέφτει την τελευταία εβδομάδα. Ανοικτό έμεινε το ενδεχόμενο για το αν θα πρέπει να γίνει επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου ή αυτός ο χρόνος να χρησιμοποιηθεί για περιοδείες των υποψηφίων σε ολόκληρο το νομό. Ο χρόνος μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών είναι λίγος και στο ΚΙΝΑΛ εκτιμούν ότι δεν πρέπει να πάει χαμένη ούτε μία μέρα. Σήμερα ή αύριο αναμένεται στο νησί μας και ο έτερος υποψήφιος από την Κεφαλονιά, Γεράσιμος Κουγιανός, ενώ ήδη ο Γιάννης Παξινός έχει ξεκινήσει τις περιοδείες του στην Ιθάκη.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed