Θρήνος, ένας άνδρας στον Πόρο και μια γυναίκα στην παραλία Γραδάκια πνίγηκαν τις τελευταίες ώρες στην Κεφαλονιά

Δύο πνιγμούς συμπατριωτών μας είχαμε τις τελευταίες ώρες στο νησί μας. Ένας άνδρας στον Πόρο και μια γυναίκα στην παραλία Γραδάκια. Το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς εξέδωσε τις δύο παρακάτω ανακοινώσεις:

Για Γραδάκια
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε βραδινές ώρες χθες, γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων, από τη θαλάσσια περιοχή Γραδάκια Κεφαλληνίας. Η γυναίκα είχε ύψος περίπου 1,70μ, ηλικίας περίπου 60 ετών, αδύνατης σωματικής διάπλασης,είχε κοντά μαλλιά καστανού χρώματος και φορούσε μαύρο μαγιό. Η σορός μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Για Πόρο
Σήμερα το μεσημέρι κατά της 2.30 μ.μ εντοπίστηκε από διερχόμενο σκάφος 3 μίλια από το λιμάνι του Πόρου πτώμα ανδρός περίπου 30 ετών. Aμέσως έσπευσε το σκάφος του Λιμεναρχείου για να ανασύρει το πτώμα από την θάλασσα και να το μεταφέρει με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Νεκροψία Νεκροτομή για τα αίτια του θανάτου του θα γίνουν στην Πάτρα. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed