Περιοδεία της Βικτώριας Αλεξανδράτου στην Σκάλα, μίλησε με επαγγελματίες και κόσμο που ασφυκτιούν από την κατάσταση που επικρατεί εκεί

Περιοδεία στην Σκάλα έκανε χθες η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βικτώρια Αλεξανδράτου, η οποία είχε ενδιαφέρουσες συναντήσεις με επαγγελματίες της περιοχής, αλλά και με απλούς πολίτες ακούγοντας τα προβλήματά τους.
Όλοι ή σχεδόν όλοι εστίασαν σε τρία πράγματα που τους απασχολούν, ζητώντας από την κα Αλεξανδράτου να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματά τους σε περίπτωση που ο λαός της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης την επιλέξει για να τον εκπροσωπήσει στη νέα Βουλή. Αναφέρθηκαν στη μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεών τους, που κατά 80% είναι τουριστικές, στο κακό οδικό δίκτυο της περιοχής και στην υγεία, που ουσιαστικά δεν υπάρχει στην Σκάλα. Η υποψήφια Βουλευτής άκουσε με προσοχή τα αιτήματα των πολιτών και υποσχέθηκε ότι θα είναι στις άμεσες προτεραιότητες της αυτά να λυθούν. Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης εκεί έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: «Θεωρώ απαράδεκτο να υπάρχει αυτό το οδικό δίκτυο στον Νο1 τουριστικό προορισμό της Κεφαλονιάς. Η οδική σύνδεση της Σκάλας με το Αργοστόλι, αλλά και με τον Πόρο πρέπει να διορθωθεί άμεσα για να μην βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να θρηνούμε θύματα στην άσφαλτο. Η ανάπτυξη στον τουρισμό μας δεν μπορεί να γίνει αν οι τουριστικές περιοχές των νησιών μας είναι ουσιαστικά απομονωμένες λόγω του κακού οδικού δικτύου. Αναφορικά με την υψηλή φορολογία που μου ανέφεραν οι συμπατριώτες μου στην Σκάλα, είναι γνωστό ότι ο πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας πάνω-πάνω τη μείωση της φορολογίας στο 20% από το 28% που είναι σήμερα. Αναφορικά με το θέμα της υγείας, η κατάσταση σε ολόκληρο το νομό μας είναι τραγική και αυτό το πρόβλημα δεν αφορά μόνο την Σκάλα. Δυστυχώς, στα 4,5 χρόνια διακυβέρνησης της πατρίδας μας από τον ΣΥΡΙΖΑ και στα άλλα τόσα που τα νησιά μας έχουν Βουλευτή την κα Θεοπεφτάτου, μόνο περήφανοι δεν πρέπει να νοιώθουν. Πριν από δύο περίπου μήνες θρηνήσαμε στην Σκάλα τον θάνατο ενός μικρού παιδιού διότι δεν υπήρχε γιατρός στην περιοχή. Η κυβέρνηση και η Βουλευτής του έχουν απαξιώσει την πιο τουριστική περιοχή της Κεφαλονιάς, που πέρα από τα παραπάνω, έχει να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα με την λειτουργία του Βιολογικού. Δεν υποσχέθηκα θαύματα στους κατοίκους, ωστόσο μπορώ να τους διαβεβαιώσω ότι η ζωή τους θα γίνει πολύ καλύτερη σε περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις εκλογές της 7ης Ιουλίου».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed