Καλοκαιρινή εκστρατεία στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη

Για φαντάσου… Αν μπορούσες να ακούσεις τη φωνή των λουλουδιών ή των αστεριών… Αν μπορούσες να ταξιδέψεις μέχρι τον Άρη και να δεις πως μια μέρα οι άνθρωποι θα καταφέρουν να ζήσουν εκεί!
Φαντάσου μια Βιβλιοθήκη να μετατρέπεται σε σχολή μαγείας και μέσα από τα βιβλία να ξεπηδούν οι ήρωές τους ή ακόμα η Βιβλιοθήκη αυτή να γίνεται ένας χώρος για κυνήγι θησαυρού ή μια χρονομηχανή!
Φαντάσου τα όνειρά σου να γίνουν μια ιστορία που θα φτιάξεις και θα παίξεις με εσένα πρωταγωνιστή! Όλα αυτά και πολλά ακόμη θα μπορέσουν να ζήσουν όσα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2019, με θέμα «Για φαντάσου…».
Πρόκειται για μια σειρά βιωματικών δράσεων στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη Αργοστολίου που στόχο έχει να αναπτύξει και να απελευθερώσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών, μέσα από την επαφή τους με την ποίηση, τη λογοτεχνία, την αφήγηση, το θέατρο, τη μουσική, τα μαθηματικά κ.ά.
Σας περιμένουμε την Δευτέρα 6:30μ.μ στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη Αργοστολίου στην πρώτη μας δράση: «Για φαντάσου… τα μαξιλάρια των ονείρων μου….», να φτιάξουμε τα δικά μας μαξιλάρια και να τα γεμίσουμε με τα όνειρά μας!
Εμψυχώτριες δράσης: Κάτε Αντωνέλου – Έμελη Χατζηχρήστου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed