Νέα περιοδεία του υποψηφίου με τη Νέα Δημοκρατία Γιώργου Κοκκόλη στο Ληξούρι, η Παλική πρέπει να ξαναβρεί τη θέση που της αξίζει

Την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019, ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ Γιώργος Κοκκόλης, βρέθηκε εκ νέου στο Ληξούρι, προκειμένου να επισκεφθεί τις υπηρεσίες και τα καταστήματα της πόλης.
Ο κ. Κοκκόλης βρέθηκε στο κλειστό γήπεδο του ΝΕΟΛ, όπου και συζήτησε τα θέματα χρηματοδότησης της ομάδας, εξήρε το έργο που προσφέρει ο ΝΕΟΛ συνολικά στην Παλική, καθώς και το θέμα συντήρησης της στέγης του γηπέδου. Στη συνέχεια ο κ. Κοκκόλης επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Ληξουρίου, όπου αντικείμενο της συζήτησης ήταν η υποστελέχωση, το καθεστώς με τις συμβάσεις καθαριότητας καθώς και η κατάσταση του στόλου των οχημάτων. Επόμενος σταθμός υπήρξε ο σταθμός της Πυροσβεστικής. Κεντρικό θέμα της ενημέρωσης υπήρξε η κατάσταση των οχημάτων, η υποστελέχωση καθώς και η γνωστή καθυστέρηση στην άφιξη του εποχικού προσωπικού, η οποία πρακτικά αφήνει ακάλυπτη την αντιπυρική περίοδο. Ο κ. Κοκκόλης τόνισε πως πρέπει σε συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση και το Δημόσιο πρέπει να εξευρεθεί χώρος προκειμένου να κατασκευαστεί σταθμός που θα έχει τις προϋποθέσεις, ώστε το Σώμα να εξυπηρετεί μέσα από άριστες εργασιακές συνθήκες.
Στη συνέχεια ο κ. Κοκκόλης βρέθηκε στο δημαρχείο της πόλης, όπου συνομίλησε με το προσωπικό και τον νέο δήμαρχο Γιώργο Κατσιβέλη. Συζητήθηκε εκτενώς το θέμα της διάσπασης του Δήμου, με τον κ. Κατσιβέλη να εκφράζει τη βεβαιότητα ότι ο νέος Δήμος Ληξουρίου θα λειτουργήσει κανονικά από την 1η Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, τέθηκε το θέμα της αποκατάστασης του παλαιού Δημαρχείου και της διασποράς των υπηρεσιών, ωστόσο κοινή πεποίθηση είναι πως το στελεχιακό δυναμικό του δήμου είναι τόσο υψηλής ποιότητας που τυχόν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις θα ξεπεραστούν πολύ γρήγορα. Τελικός σταθμός ήταν φυσικά το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο, όπου ο κ. Κοκκόλης είχε εκτενείς συζητήσεις τόσο με τον Διοικητή κ. Δημήτρη Δημουλιό όσο και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όλων των ειδικοτήτων. Ειδική μνεία έγινε για το μικροβιολογικό τμήμα και το φαρμακείο του Νοσοκομείου καθώς και τα επιπρόσθετα κίνητρα που επιχειρεί η διοίκηση να δώσει για να καλυφθούν τα κενά στο προσωπικό. Κρίσιμο ζήτημα ήταν φυσικά η αποκατάσταση και σεισμική θωράκιση του Νοσοκομείου αξιοποιώντας τη δωρεά που έγινε από την Περιφέρεια Αττικής, με τις εργασίες να εκκινούν το αμέσως επόμενο διάστημα.
Αμέσως μετά τις υπηρεσίες, ο κ. Κοκκόλης βρέθηκε στην αγορά της πόλης, συνομιλώντας με εμπόρους και καταστηματάρχες. Ιδιαίτερη στάση έγινε στο κατάστημα του κ. Σπύρου Μήλιου, όπου ο κ. Κοκκόλης εντυπωσιάστηκε από την γκάμα τοπικών προϊόντων, από την αφράλα και τη ρίγανη του Ληξουρίου μέχρι τα καλλυντικά από τα εδάφη της Παλικής, τα οποία όπως σημείωσε πρέπει να βρουν τη θέση τους όχι μόνο στο νησί αλλά και σε άλλες αγορές.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed