Θόδωρος Γαλιατσάτος: «Η αθώα περιστερά Βικτώρια Αλεξανδράτου, το ανύπαρκο ειδικό της βάρος και οι μηνύσεις»

Aναγκαζόμαστε να επανέλθουμε στην περίπτωση της υποψήφιας της ΝΔ στην Κεφαλονιά-Ιθάκη κα Αλεξανδράτου, όχι φυσικά για το (ανύπαρκτο) ειδικό πολιτικό της βάρος, αλλά γιατί φαίνεται ότι η επιβολή της υποψηφιότητας στα νησιά μας έχει “βάθος” και σχετίζεται άμεσα με την προώθηση συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων τα οποία εκπροσωπεί.
Όπως προκύπτει από συνέντευξη της στον τηλεοπτικό σταθμό IONIAN TV , η εταιρεία της στον χώρο των ανεμογεννητριών, βρίσκεται σε εικοσαετή και πλέον αντιπαράθεση με τις τοπικές κοινωνίες (πολίτες, περιβαλλοντικούς φορείς, δήμο, περιφερειάρχη) στην περιοχή Κουλέντια/Ελληνικό του δήμου Μονεμβασίας στην Λακωνία προκειμένου να εγκαταστήσει εκεί ένα αιολικό πάρκο. Στην ίδια συνέντευξη η υποψήφια αποκαλεί τους πολίτες που αντιδρούν στα επιχειρηματικά της σχέδια ως “εφιάλτες που καταστρέφουν το μέλλον της Λακωνίας”! Είναι αλήθεια ότι η υποψήφια της ΝΔ στα νησιά μας έχει μηνύσει όλο το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Μονεμβασιάς, καθώς και δεκάδες πολιτών επειδή δεν συμπράττουν με τα επιχειρηματικά της σχέδια; Άραγε η δυσκολία υλοποίησης των σχεδίων της στην Λακωνία την οδηγεί στην Κεφαλονιά για να μεταφέρει εδώ τις δραστηριότητες της; Γι’ αυτό δεν διστάζει να αποκρύβει την θέση του κόμματος της για τους υδρογονάνθρακες και εμφανίζεται ως υπερασπιστής του περιβάλλοντος;
Ας σταματήσει να υποκρίνεται η υποψήφια της ΝΔ την “αθώα περιστερά” και την αγνή προστάτιδα των λαικών συμφερόντων. Όπως προκύπτει, εκπροσωπεί μια σκληρή πλουτοκρατία που δεν έχει κανένα όριο μπροστά στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων της. Γι’ αυτό άλλωστε πριν λίγες μέρες δεν δίστασε να εκμεταλλευτεί ακόμη και τον θάνατο ενός συμπολίτη μας προκειμένου να προβάλλει τις απόψεις της. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά: Μπορεί να πει στους Κεφαλλονίτες και Θιακούς πως κατασκεύασε τα αιολικά πάρκα σε Κρήτη, Κω και Εύβοια; πόσες και ποιες επιδοτήσεις έλαβε από το Ελληνικό δημόσιο; Μπορεί να εξηγήσει γιατί το όνομα της βρέθηκε μεταξύ των εταιρειών για τις οποίες τα πορίσματα ελέγχων των οικονομικών επιθεωρητών κρίθηκαν “περίεργα” και “ύποπτα” και δόθηκε εντολή επανελέγχου, σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας; Αυτά για την ώρα! “Σκληρόν το προς κέντραν λακτίζειν”.

Θεόδωρος Γαλιατσάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed